Închide meniul

Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua: „Suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane pe promovarea unei echipe?”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 19:23

Reclamă
Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua: Suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane pe promovarea unei echipe?”

Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua

Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustață a avut o reacție dură la adresa CSA Steaua! Liderul galeriei FCSB-ului consideră inadmisibil faptul că echipa Armatei este finanțată din bani publici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață atrage atenția la faptul că suporterii FCSB-ului nu o vor susține niciodată pe CSA Steaua.

Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua

Liderul galeriei FCSB-ului spune că CSA Steaua nu ar mai trebui să primească bani publici, având în vedere că șefii formației roș-albastre nu doresc să privatizeze echipa.

„Eu nu mă bucur pentru nimeni. Îmi văd de echipa mea, nu mă interesează ce a făcut CSA Steaua. Aici, presa trebuie să vadă unde se duc banii voştri, banii noştri. Nu am de ce să mă bucur de răul altuia.

Este treaba fiecărei echipe ce face. Dacă asta vrea populaţia, să se bată joc de milioane de euro, s-a respins şi legea de promovare… Asta e. Pot să fac eu ceva? Mă opun la banii mei, dar nu pot…

Reclamă

Reţineţi că nu se vrea să se întâmple cum s-a întâmplat în 1998. Este o problemă mare pe care nimeni nu o spune. Cum poate veni CSA la ora asta, prin vocea domnului Florin Talpan să spună că în 1998 Clubul Sportiv al Armatei nu a dat secţia de fotbal AFC-ului.

Atunci ne punem întrebarea cu toţii, cum a putut să fie transferată? Unde sunt acele documente pe care noi le cerem de doi ani de zile? Asta o să dea dânşii socoteală”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru fanatik.ro.

Gheorghe Mustață: „Nu mă mai interesează ce se judecă!”

„Întreb şi eu. De ce nu se vrea ca actele să iasă la iveală? Sâmbătă seara voi da o informaţie despre ceea ce s-a întâmplat la nivel de procese. Şi apoi să vedem… Chiar aşa, suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane, zeci de milioane de euro, pe promovarea unei echipe?

Reclamă 4 / 0/3

Nu se vrea privatizarea ei, că aşa a spus Florin Talpan. Nu mai vrem să facem privatizare. Dacă e subiect închis, pentru ce mai sifonăm bani acolo. Mai puţin ne interesează pe noi, mai puţin pe mine.

Nu mă mai interesează ce se judecă, cum se judecă. Asta este Steaua. Să îi ia tot lui Gigi Becali, dar suporterii nu-i pot lua. Ca să înţeleagă toată lumea. Suporterii nu ai cum să-i iei de lângă o echipă pe care o ştie toată lumea.

Nu ai cum să îi iei de la această echipă. Nu poţi să îi mai păcăleşti pe suporteri. Milioanele astea de suporteri nu mai pot fi păcălite şi nu îi poţi duce într-un loc în care tu spui că ai câştigat palmares, că ai câştigat ce vrei tu.

Atâta timp cât noi suntem continuatoarea Stelei, nu mă interesează niciun proces pe cale civilă absolut deloc. Suporterii nu pot fi luaţi de aici pentru că oamenii ştiu adevărul indiferent de soluţii”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și