Închide meniul

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani! Cine i-ar putea lua locul

Bogdan Stănescu Publicat: 13 mai 2023, 8:27

Reclamă
Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani! Cine i-ar putea lua locul

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani!

Flavius Stoican, pe bancă / Hepta

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani. Sătul de rezultatele slabe, patronul Valeriu Iftime ar dori să îl schimbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel care i-ar putea lua locul este Marius Croitoru, fost antrenor al lui FC Botoşani, informează playsport.ro.

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani!

În ultima etapă, FC Botoşani a pierdut în deplasare la Voluntari, cu 2-0.

Dacă U Cluj o va învinge în meciul de azi, acasă, pe Chindia, o va depăşi în clasament pe FC Botoşani.

În momentul acesta FC Botoşani e pe locul 5 în playoff, cu 28 de puncte. U Cluj e la un punct în spatele lui FC Botoşani, dar are un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Marius Croitoru este liber de contract după despărţirea de FC Argeş. El a pregătit FC Botoşani timp de 3 sezoane, între 2019 şi 2022.

Flavius Stoican îl elogiază pe Adrian Mazilu: „Seamănă cu Di Maria, dar are calități mai bune”

Flavius Stoican îl elogiază pe Adrian Mazilu. Tehnicianul a fost impresionat de tânărul de 17 ani, care a explodat în tricoul lui Farul.

În acest sezon de Liga 1 Adrian Mazilu a marcat 7 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Mazilu e un jucător cu potențial enorm, cu calități foarte bune. Îmi place că are tupeu în joc, nu are teamă de adversar, cere mingea, pleacă pe spațiu liber, are reușite și, din câte știu, e născut în 2005. E incredibil. E unul dintre cei mai buni fotbaliști români de vârsta lui. Seamănă cu Di Maria, dar cred că are calități mai bune.

De ce? Îl văd mult mai bătăios. Di Maria are tehnică, lovirea mingii bună, dar îl văd mai implicat pe Mazilu. Diferențele nu sunt atât de mari, doar că Di Maria joacă la un anumit nivel, iar Mazilu s-a născut în România. Dar poate ajunge acolo”, a declarat Flavius Stoican, potrivit digisport.ro.

Adrian Mazilu este cotat în acest moment la 400.000 de euro de transfermarkt.com.

Având în vedere că tânărul este foarte tânăr, el ar putea valora multe milioane în viitor.

Valeriu Iftime, în ianuarie, despre Flavius Stoican: „Nu mă voi despărți de el câțiva ani buni de acum înainte”

Valeriu Iftime spunea în ianuarie că nu vede să se despartă de Flavius Stoican prea curând. Patronul de la FC Botoșani este încântat de modul în care lucrează actualul antrenor al echipei.

Nu aţi văzut vreodată în istoria FC Botoşani o schimbare atât de rapidă a antrenorilor, decât dacă am o problemă fundamentală de structură, de viitor. Am schimbat acum antrenorul şi aţi văzut că m-am chinuit să aduc altul, pentru că pur şi simplu echipa nu mai credea în viitorul ei.

Aşa cum îi văd acum, îmi este greu să cred că mă voi desparţi de Flavius Stoican, câţiva ani buni de acum înainte. Dacă ceea ce este împotriva multor altor sfătuitori care mi-au spus că, Flavius Stoican în sus şi în jos, eu cred că este extraordinar de bun şi motivator, într-o echipă care a avut o cădere.

Reclamă

Dacă rămân în Liga 1 şi am o echipă bună, nu am cum să schimb antrenorul. Aş fi nedrept cu mine şi cu soarta unor oameni. Nu am făcut în viaţa mea aşa ceva pentru un antrenor. Obiectivul este categoric: evitarea retrogradării.

Visez şi eu la multe. De exemplu mi-a spus cineva că jucătorii se gândesc chiar la play-off. Eu am spus că nu cred în Moş Cărciun, pentru că la vârsta mea l-am interpretat pe Moş Crăciun”, a declarat în ianuarie Valeriu Iftime, citat de Sport Total FM.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și