Închide meniul

Valeriu Iftime, declarație de dragoste pentru Flavius Stoican: „Nu mă voi despărți de el câțiva ani buni de acum înainte”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 19:44

Valeriu Iftime, declarație de dragoste pentru Flavius Stoican: Nu mă voi despărți de el câțiva ani buni de acum înainte”

Valeriu Iftime are mare încredere în Flavius Stoican

Profimedia

Valeriu Iftime, declarație de dragoste pentru Flavius Stoican. Patronul de la FC Botoșani este încântat de modul în care lucrează actualul antrenor al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime își dorește să continue pentru foarte mulți ani alături de tehnician, având încredere deplină în el.

Valeriu Iftime, declarație de dragoste pentru Flavius Stoican

După ce l-a dat afară pe Mihai Teja din cauza lipsei de rezultate, Valeriu Iftime l-a adus la club pe Flavius Stoican. După o lună de zile, patronul moldovenilor este impresionat de calitățile antrenorului.

„Nu aţi văzut vreodată în istoria FC Botoşani o schimbare atât de rapidă a antrenorilor, decât dacă am o problemă fundamentală de structură, de viitor. Am schimbat acum antrenorul şi aţi văzut că m-am chinuit să aduc altul, pentru că pur şi simplu echipa nu mai credea în viitorul ei.

Aşa cum îi văd acum, îmi este greu să cred că mă voi desparţi de Flavius Stoican, câţiva ani buni de acum înainte. Dacă ceea ce este împotriva multor altor sfătuitori care mi-au spus că, Flavius Stoican în sus şi în jos, eu cred că este extraordinar de bun şi motivator, într-o echipă care a avut o cădere.

Reclamă

Dacă rămân în Liga 1 şi am o echipă bună, nu am cum să schimb antrenorul. Aş fi nedrept cu mine şi cu soarta unor oameni. Nu am făcut în viaţa mea aşa ceva pentru un antrenor. Obiectivul este categoric: evitarea retrogradării.

Visez şi eu la multe. De exemplu mi-a spus cineva că jucătorii se gândesc chiar la play-off. Eu am spus că nu cred în Moş Cărciun, pentru că la vârsta mea l-am interpretat pe Moş Crăciun”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Sport Total FM.

După 21 de etape, FC Botoșani ocupă locul 13 în Liga 1, cu doar 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime regretă că l-a pierdut gratis pe Kevin Boli: „Puteam forța mâna!” Fundașul e acum aproape să ajungă la FCSB

Valeriu Iftime regretă că l-a pierdut gratis pe Kevin Boli. Fundașul ivorian și-a reziliat contractul și a semnat cu Farul din postura de fotbalist liber de contract.

Patronul de la FC Botoșani susține că ar fi putut primi o sumă importantă în toamnă. Atunci a refuzat însă să-l cedeze pe Boli la FCSB.

Prezent în cantonamentul lui FC Botoșani din Antalya, Iftime a discutat despre situația lui Kevin Boli, dar și despre viitoarele transferuri pe care le vrea la echipa sa.

„Este abia primul meci, vom vedea. Nu sunt cu mintea foarte limpede. Sunt niște jucători veniți, știe mai bine Flavius. O să spun după ce văd echipa, mai vorbesc cu Flavius ca să am o idee formată despre ce jucători avem, dacă sunt copii care confirmă.

Kevin Boli a închis contractul cu noi. Știu că a vorbit președintele cu impresarul, cu tatăl lui, iar lucrurile sunt clare. Kevin va pleca de la noi, așa cum știam din luna noiembrie. El știe unde pleacă, nu pot să spun mai mult.

Nu poți obține bani în ultimele șase luni de contract. Poate când vorbeam în octombrie-noiembrie, când avea nevoie FCSB de un jucător, poate puteam forța mâna și puteam obține ceva. Pentru mine a fost un jucător important în primele zece etape, după care nu a mai fost.

Măcar trei jucător vrem să mai aducem, obligatoriu un fundaș stânga, un număr 10 și un vârf de atac”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și