Închide meniul

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani! Cine i-ar putea lua locul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 mai 2023, 8:27

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani! Cine i-ar putea lua locul

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani!

Flavius Stoican, pe bancă / Hepta

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani. Sătul de rezultatele slabe, patronul Valeriu Iftime ar dori să îl schimbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel care i-ar putea lua locul este Marius Croitoru, fost antrenor al lui FC Botoşani, informează playsport.ro.

Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani!

În ultima etapă, FC Botoşani a pierdut în deplasare la Voluntari, cu 2-0.

Dacă U Cluj o va învinge în meciul de azi, acasă, pe Chindia, o va depăşi în clasament pe FC Botoşani.

În momentul acesta FC Botoşani e pe locul 5 în playoff, cu 28 de puncte. U Cluj e la un punct în spatele lui FC Botoşani, dar are un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Marius Croitoru este liber de contract după despărţirea de FC Argeş. El a pregătit FC Botoşani timp de 3 sezoane, între 2019 şi 2022.

Flavius Stoican îl elogiază pe Adrian Mazilu: „Seamănă cu Di Maria, dar are calități mai bune”

Flavius Stoican îl elogiază pe Adrian Mazilu. Tehnicianul a fost impresionat de tânărul de 17 ani, care a explodat în tricoul lui Farul.

În acest sezon de Liga 1 Adrian Mazilu a marcat 7 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Mazilu e un jucător cu potențial enorm, cu calități foarte bune. Îmi place că are tupeu în joc, nu are teamă de adversar, cere mingea, pleacă pe spațiu liber, are reușite și, din câte știu, e născut în 2005. E incredibil. E unul dintre cei mai buni fotbaliști români de vârsta lui. Seamănă cu Di Maria, dar cred că are calități mai bune.

De ce? Îl văd mult mai bătăios. Di Maria are tehnică, lovirea mingii bună, dar îl văd mai implicat pe Mazilu. Diferențele nu sunt atât de mari, doar că Di Maria joacă la un anumit nivel, iar Mazilu s-a născut în România. Dar poate ajunge acolo”, a declarat Flavius Stoican, potrivit digisport.ro.

Adrian Mazilu este cotat în acest moment la 400.000 de euro de transfermarkt.com.

Având în vedere că tânărul este foarte tânăr, el ar putea valora multe milioane în viitor.

Valeriu Iftime, în ianuarie, despre Flavius Stoican: „Nu mă voi despărți de el câțiva ani buni de acum înainte”

Valeriu Iftime spunea în ianuarie că nu vede să se despartă de Flavius Stoican prea curând. Patronul de la FC Botoșani este încântat de modul în care lucrează actualul antrenor al echipei.

Nu aţi văzut vreodată în istoria FC Botoşani o schimbare atât de rapidă a antrenorilor, decât dacă am o problemă fundamentală de structură, de viitor. Am schimbat acum antrenorul şi aţi văzut că m-am chinuit să aduc altul, pentru că pur şi simplu echipa nu mai credea în viitorul ei.

Aşa cum îi văd acum, îmi este greu să cred că mă voi desparţi de Flavius Stoican, câţiva ani buni de acum înainte. Dacă ceea ce este împotriva multor altor sfătuitori care mi-au spus că, Flavius Stoican în sus şi în jos, eu cred că este extraordinar de bun şi motivator, într-o echipă care a avut o cădere.

Reclamă

Dacă rămân în Liga 1 şi am o echipă bună, nu am cum să schimb antrenorul. Aş fi nedrept cu mine şi cu soarta unor oameni. Nu am făcut în viaţa mea aşa ceva pentru un antrenor. Obiectivul este categoric: evitarea retrogradării.

Visez şi eu la multe. De exemplu mi-a spus cineva că jucătorii se gândesc chiar la play-off. Eu am spus că nu cred în Moş Cărciun, pentru că la vârsta mea l-am interpretat pe Moş Crăciun”, a declarat în ianuarie Valeriu Iftime, citat de Sport Total FM.

Recomandări
  • Flavius Stoican e pe făraş la FC Botoşani!
  • El ar putea fi înlocuit cu Marius Croitoru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și