Închide meniul

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0: „Îl înţeleg pe Dan Petrescu! Sunt lucruri care nu sunt normale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 8:42

Reclamă
Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0: „Îl înţeleg pe Dan Petrescu! Sunt lucruri care nu sunt normale!

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid - Sepsi 0-0

Adrian Mutu, la un meci din Liga 1/ Profimedia Images

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0. Antrenorul Rapidului ar fi vrut ca finalul Ligii 1 să se termine mai devreme pentru ca echipele să aibă o săptămână în plus de vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu e uimit că şi finala Cupei României se joacă înaintea ultimei etape din playoff-ul Ligii 1.

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0

„E prima oară când se joacă finala Cupei României înainte de finalul sezonului din Liga 1, nu? De obicei se juca finala Cupei României după terminarea sezonului. Nu mă întrebați pe mine. Întrebați-i pe organizatori, cei care au pus meciuri. Ar fi fost mult mai simplu dacă băgau o intermediară, așa cum s-a întâmplat de multe ori. Am fi avut o săptămână în plus în care s-ar fi jucat finala Cupei și barajele. Când te duci să joci un meci important, iar tu ai 4-5 zile să pregătești meciul și cealaltă are 7 – și se vede cine – nu prea e ok. Ar trebui să beneficiem de timp egal pentru a pregăti meciuri, mai ales că toți ne dorim să câștigăm. Câteodată lucrurile nu sunt corecte. 

Pe Dan Petrescu îl înțeleg. Gândiți-vă că o echipă românească, atunci când ajunge în cupele europene, începe din turul 1 preliminar, când celelalte echipe sunt în vacanță. Noi avem nici doi săptămâni să ne odihnim pentru următorul sezon. Nu știu ce se va întâmpla cu cei care vor ajunge în Conference League. Sunt lucruri care nu sunt normale. Dacă se făcea o intermediară sau două, acum era terminat campionatul. Am fi putut juca finala Cupei și barajele. Nu mai punem faptul că jucătorii merg la lot, la echipele naționale și trebuie să le dai o săptămână de vacanță. Ei vor veni puțin mai târziu la pregătire, trebuie să îi înțeleți că au nevoie de vacanță pentru a începe un nou sezon”, a spus Adrian Mutu, după Rapid – Sepsi 0-0.

Rapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii nu au reuşit să treacă peste şocul umilinţei cu Farul şi rămân pe locul 5 în playoff

Rapid – Sepsi 0-0. Rapidiştii au părut că nu au reuşit să treacă peste umilinţa din etapa trecută cu Farul, când au pierdut cu scorul de 2-7. Giuleştenii au terminat la egalitate cu Sepsi, echipă ce se află pe ultimul loc în playoff.

Reclamă

Rapid şi Sepsi au avut fiecare ocaziile sale de gol, însă meciul din Giuleşti s-a terminat la egalitate, scor 0-0. În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 5, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 6.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și