Închide meniul

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0: „Îl înţeleg pe Dan Petrescu! Sunt lucruri care nu sunt normale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 8:42

Reclamă
Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0: „Îl înţeleg pe Dan Petrescu! Sunt lucruri care nu sunt normale!

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid - Sepsi 0-0

Adrian Mutu, la un meci din Liga 1/ Profimedia Images

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0. Antrenorul Rapidului ar fi vrut ca finalul Ligii 1 să se termine mai devreme pentru ca echipele să aibă o săptămână în plus de vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu e uimit că şi finala Cupei României se joacă înaintea ultimei etape din playoff-ul Ligii 1.

Adrian Mutu şi-a strigat nemulţumirea după Rapid – Sepsi 0-0

„E prima oară când se joacă finala Cupei României înainte de finalul sezonului din Liga 1, nu? De obicei se juca finala Cupei României după terminarea sezonului. Nu mă întrebați pe mine. Întrebați-i pe organizatori, cei care au pus meciuri. Ar fi fost mult mai simplu dacă băgau o intermediară, așa cum s-a întâmplat de multe ori. Am fi avut o săptămână în plus în care s-ar fi jucat finala Cupei și barajele. Când te duci să joci un meci important, iar tu ai 4-5 zile să pregătești meciul și cealaltă are 7 – și se vede cine – nu prea e ok. Ar trebui să beneficiem de timp egal pentru a pregăti meciuri, mai ales că toți ne dorim să câștigăm. Câteodată lucrurile nu sunt corecte. 

Pe Dan Petrescu îl înțeleg. Gândiți-vă că o echipă românească, atunci când ajunge în cupele europene, începe din turul 1 preliminar, când celelalte echipe sunt în vacanță. Noi avem nici doi săptămâni să ne odihnim pentru următorul sezon. Nu știu ce se va întâmpla cu cei care vor ajunge în Conference League. Sunt lucruri care nu sunt normale. Dacă se făcea o intermediară sau două, acum era terminat campionatul. Am fi putut juca finala Cupei și barajele. Nu mai punem faptul că jucătorii merg la lot, la echipele naționale și trebuie să le dai o săptămână de vacanță. Ei vor veni puțin mai târziu la pregătire, trebuie să îi înțeleți că au nevoie de vacanță pentru a începe un nou sezon”, a spus Adrian Mutu, după Rapid – Sepsi 0-0.

Rapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii nu au reuşit să treacă peste şocul umilinţei cu Farul şi rămân pe locul 5 în playoff

Rapid – Sepsi 0-0. Rapidiştii au părut că nu au reuşit să treacă peste umilinţa din etapa trecută cu Farul, când au pierdut cu scorul de 2-7. Giuleştenii au terminat la egalitate cu Sepsi, echipă ce se află pe ultimul loc în playoff.

Reclamă

Rapid şi Sepsi au avut fiecare ocaziile sale de gol, însă meciul din Giuleşti s-a terminat la egalitate, scor 0-0. În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 5, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 6.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și