Închide meniul

Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB – CFR Cluj: „Au fost prostiţi şi manipulaţi să meargă de partea lor!”

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 19:37

Reclamă
Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB – CFR Cluj: „Au fost prostiţi şi manipulaţi să meargă de partea lor!

Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB - CFR Cluj

Florin Talpan / Hepta

Florin Talpan a transmis un mesaj dur după ce a aflat câţi fani ai FCSB-ului vor fi prezenţi în tribune la derby-ul cu CFR Cluj. Juristul celor de la CSA Steaua susţine că unii suporteri ai trupei roş-albastre au fost „prostiţi şi manipulaţi” să susţină formaţia patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă un record de asistenţă la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii vor umple Arena Naţională, fiind vândute deja peste 35.000 de bilete. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB – CFR Cluj

Florin Talpan este convins că foarte mulţi fani au mers la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj prin prisma faptului că meciul se desfăşoară în Liga 1. De asemenea, juristul celor de la CSA Steaua este convins că mulţi suporteri ai trupei roş-albastre din Liga 1 vor migra către formaţia lui Daniel Opriţa.

„Foarte mulți suporteri steliști sunt de partea CSA. Mulți au fost prostiți, manipulați, și s-au dus de partea FCSB-ului. Această speță, că la meciul cu CFR Cluj vor fi nu știu câte mii de spectatori: meciul este în Liga 1 și cred că marea majoritate, în funcție de ponderea meciului…

Sunt convins că marea majoritate a fanilor care acum se duc la FCSB vor veni la Steaua adevărată, adică noi. Nu vreau să fac rău sportului românesc, dar trebuie îndreptată această nedreptate. Poate unii dintre fani mă văd cu răutate, alții mă felicită. Dacă instanța a hotărât că FCSB nu este continuatoarea, ce să zic eu?

Reclamă

UEFA e indusă în eroare pentru că FRF nu a înștiințat-o că FCSB nu este continuatoarea. Eu în zilele următoare îi trimit o adresă domnului Burleanu și îl rog să trimită la UEFA. Oare UEFA cum o să vadă, cum o să gândească?”, a declarat Florin Talpan, pentru prosport.ro.

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua. Juristul roş-albaştrilor a mărturisit că îi intră în cont, lunar, o sumă de aproximativ 8000 de lei. Acesta susţine că i-au fost oprite anumite sporuri salariale, încă din anul 2000.

Florin Talpan susţine că şi-a făcut dreptate, şi şi-a cerut banii munciţi înapoi, anume sporurile care i-au fost oprite timp de mai bine de 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Până în 10.000 de lei, dar mi s-au luat din acești bani. Din anul 2000 nu am mai primit un spor pentru că am notificat federația și l-am deranjat. Și mi-am cerut banii înapoi.

Iau 8.000 și ceva de lei. Nu merită lupta asta. Nu mă retrag pentru că e munca mea și nu vor scăpa de mine. Am dat bani din buzunar pentru taxe, copii xerox, etc.Mă confrunt cu o problemă foarte grea la Steaua.

Contabilul șef de aici obstrucționează activitatea mea și altora. Sunt multe taxe și marea majoritate a antrenorilor dau bani din buzunar, pentru că lui îi este frică.

Sunt taxe care sunt impuse de regulamente și trebuie achitate în termen. Îți respinge cererea, dacă nu faci asta. Dacă ești într-o funcție, mai bine pleci și lași funcția”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și