Închide meniul

Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB – CFR Cluj: „Au fost prostiţi şi manipulaţi să meargă de partea lor!”

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 19:37

Reclamă
Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB – CFR Cluj: „Au fost prostiţi şi manipulaţi să meargă de partea lor!

Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB - CFR Cluj

Florin Talpan / Hepta

Florin Talpan a transmis un mesaj dur după ce a aflat câţi fani ai FCSB-ului vor fi prezenţi în tribune la derby-ul cu CFR Cluj. Juristul celor de la CSA Steaua susţine că unii suporteri ai trupei roş-albastre au fost „prostiţi şi manipulaţi” să susţină formaţia patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă un record de asistenţă la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii vor umple Arena Naţională, fiind vândute deja peste 35.000 de bilete. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB – CFR Cluj

Florin Talpan este convins că foarte mulţi fani au mers la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj prin prisma faptului că meciul se desfăşoară în Liga 1. De asemenea, juristul celor de la CSA Steaua este convins că mulţi suporteri ai trupei roş-albastre din Liga 1 vor migra către formaţia lui Daniel Opriţa.

„Foarte mulți suporteri steliști sunt de partea CSA. Mulți au fost prostiți, manipulați, și s-au dus de partea FCSB-ului. Această speță, că la meciul cu CFR Cluj vor fi nu știu câte mii de spectatori: meciul este în Liga 1 și cred că marea majoritate, în funcție de ponderea meciului…

Sunt convins că marea majoritate a fanilor care acum se duc la FCSB vor veni la Steaua adevărată, adică noi. Nu vreau să fac rău sportului românesc, dar trebuie îndreptată această nedreptate. Poate unii dintre fani mă văd cu răutate, alții mă felicită. Dacă instanța a hotărât că FCSB nu este continuatoarea, ce să zic eu?

Reclamă

UEFA e indusă în eroare pentru că FRF nu a înștiințat-o că FCSB nu este continuatoarea. Eu în zilele următoare îi trimit o adresă domnului Burleanu și îl rog să trimită la UEFA. Oare UEFA cum o să vadă, cum o să gândească?”, a declarat Florin Talpan, pentru prosport.ro.

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua. Juristul roş-albaştrilor a mărturisit că îi intră în cont, lunar, o sumă de aproximativ 8000 de lei. Acesta susţine că i-au fost oprite anumite sporuri salariale, încă din anul 2000.

Florin Talpan susţine că şi-a făcut dreptate, şi şi-a cerut banii munciţi înapoi, anume sporurile care i-au fost oprite timp de mai bine de 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Până în 10.000 de lei, dar mi s-au luat din acești bani. Din anul 2000 nu am mai primit un spor pentru că am notificat federația și l-am deranjat. Și mi-am cerut banii înapoi.

Iau 8.000 și ceva de lei. Nu merită lupta asta. Nu mă retrag pentru că e munca mea și nu vor scăpa de mine. Am dat bani din buzunar pentru taxe, copii xerox, etc.Mă confrunt cu o problemă foarte grea la Steaua.

Contabilul șef de aici obstrucționează activitatea mea și altora. Sunt multe taxe și marea majoritate a antrenorilor dau bani din buzunar, pentru că lui îi este frică.

Sunt taxe care sunt impuse de regulamente și trebuie achitate în termen. Îți respinge cererea, dacă nu faci asta. Dacă ești într-o funcție, mai bine pleci și lași funcția”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-0 şi Atalanta – Marseille 0-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și