Închide meniul

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua! Cât câştigă juristul roş-albaştrilor: „Mi-au cerut banii înapoi!”

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 15:17

Reclamă
Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua! Cât câştigă juristul roş-albaştrilor: „Mi-au cerut banii înapoi!

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua

Florin Talpan, într-un interviu / as.ro

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua. Juristul roş-albaştrilor a mărturisit că îi intră în cont, lunar, o sumă de aproximativ 8000 de lei. Acesta susţine că i-au fost oprite anumite sporuri salariale, încă din anul 2000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan susţine că şi-a făcut dreptate, şi şi-a cerut banii munciţi înapoi, anume sporurile care i-au fost oprite timp de mai bine de 20 de ani.

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua

Florin Talpan a mărturisit că a suportat mai multe cheltuieli de la club cu bani din propriul buzunar. Acesta s-a declarat nemulţumit de faptul că a fost nevoit să plătească taxe, taxe de care nu sunt scutiţi nici antrenorii care vin la trupa roş-albastră.

„Până în 10.000 de lei, dar mi s-au luat din acești bani. Din anul 2000 nu am mai primit un spor pentru că am notificat federația și l-am deranjat. Și mi-am cerut banii înapoi.

Iau 8.000 și ceva de lei. Nu merită lupta asta. Nu mă retrag pentru că e munca mea și nu vor scăpa de mine. Am dat bani din buzunar pentru taxe, copii xerox, etc.Mă confrunt cu o problemă foarte grea la Steaua.

Reclamă

Contabilul șef de aici obstrucționează activitatea mea și altora. Sunt multe taxe și marea majoritate a antrenorilor dau bani din buzunar, pentru că lui îi este frică.

Sunt taxe care sunt impuse de regulamente și trebuie achitate în termen. Îți respinge cererea, dacă nu faci asta. Dacă ești într-o funcție, mai bine pleci și lași funcția”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Florin Talpan a anunţat că a găsit forma juridică pentru dreptul de promovare al CSA Steaua din următorul sezon

Florin Talpan a anunţat că a găsit forma juridică pentru dreptul de promovare al CSA Steaua din următorul sezon. Asta în situaţia în care roş-albaştrii se află încă pe locul 2, care promovează sportiv în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, după ce schimbarea Legii Sportului a primit aviz negativ, CSA Steaua nu are drept de promovare, aparţinând de Ministerul Apărării Naţionale. Juristul CSA susţine că a găsit soluţia pentru promovare, dar şi că va da în judecată Federaţia Română de Fotbal.

„O să mă vadă cineva pentru că nu se poate aşa ceva. Performanţele obţinute de mine sunt foarte mari şi trebuie văzute. Domnul Dîncu a vrut să îşi facă campanie electorală şi nu a făcut demersurile care trebuiau.

Am găsit soluţia juridică, iar în perioada următoare voi face acest lucru. Voi da în judecată Federaţia Română de Fotbal pentru că s-au creat în decursul anului prea multe abuzuri. Iar FRF ne tratează aşa…

Sunt profesioniste doar cluburile cu societăți pe acțiuni, însă multe cluburi erau societăți non-profit. Asta înseamnă că federația nu a ținut cont de regulament? Sunt niște probleme foarte mari. Trebuie explicat suporterilor.

Voi da în judecată Federația Română de Fotbal pentru foarte multe nereguli. Voi face în așa fel încât să nu dureze foarte mult procesul. Sunt oameni cu funcții politice în minister care trebuiau să susțină această propunere legislativă, să nu primească avize negative. Voi solicita să ne accepte federația în Liga 1 și sunt convins că voi câștiga”, a spus Talpan, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și