Închide meniul

Lionel Messi, reacţie surprinzătoare. Ce a făcut starul lui PSG în timp ce era huiduit de fani

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 10:22

Reclamă
Lionel Messi, reacţie surprinzătoare. Ce a făcut starul lui PSG în timp ce era huiduit de fani

Lionel Messi a primit o nouă ofertă colosală

Lionel Messi, în timpul unui meci din Ligue 1 / Profimedia Images

Lionel Messi a avut o reacţie surprinzătoare în timp ce fanii lui PSG îl huiduiau copios. Starul argentinian a jonglat cu mingea înainte de a bate un corner, dându-le de înţeles fanilor că nu e deranjat de atitudinea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Lionel Messi a fost huiduit pe toată durata meciului PSG – Ajaccio 5-0.

Lionel Messi, reacţie surprinzătoare

Lionel Messi a fost trimis pe teren din primul minut de către antrenorul parizienilor, Christophe Galtier.

Campionul mondial nu a reuşit să marcheze în victoria lejeră obţinută acasă de PSG. Kylian Mbappe, colegul din atac al lui Messi, a înscris o dublă, în minutele 47 şi 54.

Fabian Ruiz şi Hakimi au mai marcat pentru parizieni, celălalt gol fiind un autogol al lui Mohamed Youssouf, din minutul 73.

Reclamă

Hakimi, care a marcat, a fost şi eliminat în minutul 77. Şi oaspeţii au avut un jucător eliminat, Mangani, în minutul 80.

Reacţia preşedintelui lui Al-Hilal, în privinţa transferului lui Lionel Messi: „Trebuie să ştie că suntem un club mare!”

Reacţia preşedintelui lui Al-Hilal, în privinţa transferului lui Lionel Messi, nu a întârziat să apară. Fahd Bin Nafel a fost întrebat despre posibilitatea ca starul argentinian să evolueze în Arabia Saudită. El a oferit un răspuns categoric, fără să dea prea multe detalii.

Lionel Messi va rămâne liber de contract la finalul sezonului, după ce se pare că este decis să nu mai continue la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele clubului saudit Al-Hilal, Fahd Bin Nafel, a refuzat să comenteze posibilitatea unui transfer pentru Lionel Messi, al cărui nume a fost scandat de fani la finala Cupei Regelui din Arabia Saudită de vineri.

„Nu mă întrebaţi despre Messi”, a declarat Bin Nafel reporterilor, întrebat despre zvonurile privind un transfer al superstarului argentinian, imediat după victoria cu Al Wehda (1-1, 7-6), la Jeddah. „Nu vă voi spune nimic. Dacă va ieşi ceva de la biroul nostru de presă, veţi afla”, a spus el. Într-un alt interviu acordat pe teren, în timp ce publicul striga „Messi, Messi”, Bin Nafel a spus că „grupul este mai important pentru mine decât un jucător”.

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal. Anunţul că starul argentinian şi-a dat acordul să joace la Al Hilal a fost făcut de o sursă saudită.

Jorge Messi a emis un comunicat de presă prin care a negat cu vehemenţă faptul că fiul său şi-a dat acordul pentru a juca la Al Hilal. Acesta a precizat că Messi va lua o decizie cu privire la viitorul său la finalul sezonului.

Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezon, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie.

Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a spus Jorge Messi într-un comunicat oficial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și