Închide meniul

Lionel Messi, reacţie surprinzătoare. Ce a făcut starul lui PSG în timp ce era huiduit de fani

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 10:22

Lionel Messi, reacţie surprinzătoare. Ce a făcut starul lui PSG în timp ce era huiduit de fani

Lionel Messi a primit o nouă ofertă colosală

Lionel Messi, în timpul unui meci din Ligue 1 / Profimedia Images

Lionel Messi a avut o reacţie surprinzătoare în timp ce fanii lui PSG îl huiduiau copios. Starul argentinian a jonglat cu mingea înainte de a bate un corner, dându-le de înţeles fanilor că nu e deranjat de atitudinea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Lionel Messi a fost huiduit pe toată durata meciului PSG – Ajaccio 5-0.

Lionel Messi, reacţie surprinzătoare

Lionel Messi a fost trimis pe teren din primul minut de către antrenorul parizienilor, Christophe Galtier.

Campionul mondial nu a reuşit să marcheze în victoria lejeră obţinută acasă de PSG. Kylian Mbappe, colegul din atac al lui Messi, a înscris o dublă, în minutele 47 şi 54.

Fabian Ruiz şi Hakimi au mai marcat pentru parizieni, celălalt gol fiind un autogol al lui Mohamed Youssouf, din minutul 73.

Reclamă

Hakimi, care a marcat, a fost şi eliminat în minutul 77. Şi oaspeţii au avut un jucător eliminat, Mangani, în minutul 80.

Reacţia preşedintelui lui Al-Hilal, în privinţa transferului lui Lionel Messi: „Trebuie să ştie că suntem un club mare!”

Reacţia preşedintelui lui Al-Hilal, în privinţa transferului lui Lionel Messi, nu a întârziat să apară. Fahd Bin Nafel a fost întrebat despre posibilitatea ca starul argentinian să evolueze în Arabia Saudită. El a oferit un răspuns categoric, fără să dea prea multe detalii.

Lionel Messi va rămâne liber de contract la finalul sezonului, după ce se pare că este decis să nu mai continue la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele clubului saudit Al-Hilal, Fahd Bin Nafel, a refuzat să comenteze posibilitatea unui transfer pentru Lionel Messi, al cărui nume a fost scandat de fani la finala Cupei Regelui din Arabia Saudită de vineri.

„Nu mă întrebaţi despre Messi”, a declarat Bin Nafel reporterilor, întrebat despre zvonurile privind un transfer al superstarului argentinian, imediat după victoria cu Al Wehda (1-1, 7-6), la Jeddah. „Nu vă voi spune nimic. Dacă va ieşi ceva de la biroul nostru de presă, veţi afla”, a spus el. Într-un alt interviu acordat pe teren, în timp ce publicul striga „Messi, Messi”, Bin Nafel a spus că „grupul este mai important pentru mine decât un jucător”.

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal. Anunţul că starul argentinian şi-a dat acordul să joace la Al Hilal a fost făcut de o sursă saudită.

Jorge Messi a emis un comunicat de presă prin care a negat cu vehemenţă faptul că fiul său şi-a dat acordul pentru a juca la Al Hilal. Acesta a precizat că Messi va lua o decizie cu privire la viitorul său la finalul sezonului.

Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezon, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie.

Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a spus Jorge Messi într-un comunicat oficial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și