Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în FCSB – CFR Cluj 1-0: „Poate păţea ca Alibec!”

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 23:57

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în FCSB – CFR Cluj 1-0: „Poate păţea ca Alibec!

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, derby încheiat cu scorul de 1-0. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Elias Charalambous a fost responsabil de schimbările efectuate la formaţia roş-albastră, în duelul cu trupa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la un singur punct de Farul, după victoria cu CFR Cluj. Florinel Coman a marcat singurul gol al derby-ului cu clujenii, desfăşurat pe Arena Naţională, cu peste 40.000 de fani în tribune.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în FCSB – CFR Cluj 1-0

Florinel Coman a fost schimbat în repriza a doua, în minutul 70. În locul acestuia, Elias Charalambous l-a trimis în teren pe Alexandru Pantea.

Gigi Becali a oferit declaraţii despre înlocuirea lui Coman, mărturisind că această decizie i-a aparţinut în totalitate lui Elias Charalambous.

Patronul de la FCSB a declarat că „Mbappe de România” avea cartonaş galben, încasat după ce şi-a dat jos tricoul atunci când a marcat, şi astfel tehnicianul roş-albaştrilor nu a vrut să rişte să se întâmple ca în cazul lui Denis Alibec, care a fost eliminat în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„Nu aţi văzut, Charalambous! Păi eu de unde să vă dau declaraţii, dacă el nu v-a dat. Eu îmi imaginez faptul că dacă el mai lua şi al doilea galben. A comentat comentatorul vostru, poate păţea ca Alibec. Problema Farului e că are 2 meciuri fără Alibec. Noi aveam la fel, două fără Coman. Dacă te bate Farul, la revedere.

100%, Alibec e cel mai bun jucător al lor. Se poate întâmpla orice. Inventează orice!”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 Cine l-a sfătuit pe Florinel Coman să se transfere în Qatar: „Am vorbit cu el, mi-a spus să mă duc!” 15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și