Închide meniul

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1. Cum poate deveni campioana României, după o pauză de opt ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 22:57

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1. Cum poate deveni campioana României, după o pauză de opt ani!

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1. Cum poate deveni campioana României

Florinel Coman a marcat pe Arena Naţională / Colaj Profimediaimages

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Roş-albaştrii tocmai au obţinut al treilea succes la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul. În faţa a peste 42.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au obţinut trei puncte uriaşe.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Reclamă

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

  • Sepsi – CFR Cluj
  • Farul – FCSB
  • Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

  • CFR Cluj – Farul
  • FCSB – Rapid
  • Universitatea Craiova – Sepsi

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj

Suporterii roş-albaştrilor au venit în număr mare ca să îşi susţină echipa la meciul care a avut o miză uriaşă în lupta pentru titlu. Vicecampioana României a reintrat în cursa pentru câştigarea campionatului după remiza înregistrată de Farul în deplasarea cu Universitatea Craiova, scor 1-1. A fost un rezultat care a fost pe placul ultraşilor echipei lui Gigi Becali.

Fanii s-au grăbit să ajungă pe cel mai mare stadion din România şi au creat o atmosferă de senzaţie la startul derby-ului. 42.439 de spectatori au fost prezenţi pe Arena Naţională.

După masacrul din Giulești, puțini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre.

Pentru cei care nu și-au pierdut speranța, pentru cei peste 40.000 de steliști care ne vor fi alături în seara asta, pentru milioanele de steliști care vor ține pumnii strânși în fața televizoarelor, e OBLIGATORIU să batem CFR cu Petrescu antrenor ȘI pe Arena Națională într-un meci cu mare miză! N-am reușit până azi, dar în toate TREBUIE să fie un ÎNCEPUT!

Reclamă

P.S. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis FINALA cu CFR. Anul ăsta, cu toată succesiunea interminabilă de greșeli contra noastră (mai ales în playoff), suntem încă în cărți”, a transmis Mihai Stoica, într-o postare pe Facebook, înainte de FCSB – CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și