Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în FCSB – CFR Cluj 1-0: „Poate păţea ca Alibec!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 23:57

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în FCSB – CFR Cluj 1-0: „Poate păţea ca Alibec!

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, derby încheiat cu scorul de 1-0. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Elias Charalambous a fost responsabil de schimbările efectuate la formaţia roş-albastră, în duelul cu trupa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la un singur punct de Farul, după victoria cu CFR Cluj. Florinel Coman a marcat singurul gol al derby-ului cu clujenii, desfăşurat pe Arena Naţională, cu peste 40.000 de fani în tribune.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în FCSB – CFR Cluj 1-0

Florinel Coman a fost schimbat în repriza a doua, în minutul 70. În locul acestuia, Elias Charalambous l-a trimis în teren pe Alexandru Pantea.

Gigi Becali a oferit declaraţii despre înlocuirea lui Coman, mărturisind că această decizie i-a aparţinut în totalitate lui Elias Charalambous.

Patronul de la FCSB a declarat că „Mbappe de România” avea cartonaş galben, încasat după ce şi-a dat jos tricoul atunci când a marcat, şi astfel tehnicianul roş-albaştrilor nu a vrut să rişte să se întâmple ca în cazul lui Denis Alibec, care a fost eliminat în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„Nu aţi văzut, Charalambous! Păi eu de unde să vă dau declaraţii, dacă el nu v-a dat. Eu îmi imaginez faptul că dacă el mai lua şi al doilea galben. A comentat comentatorul vostru, poate păţea ca Alibec. Problema Farului e că are 2 meciuri fără Alibec. Noi aveam la fel, două fără Coman. Dacă te bate Farul, la revedere.

100%, Alibec e cel mai bun jucător al lor. Se poate întâmpla orice. Inventează orice!”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și