Închide meniul
Foto

Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous, după golul fantastic marcat în FCSB – CFR Cluj 1-0

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 8:49

Reclamă
Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous, după golul fantastic marcat în FCSB – CFR Cluj 1-0

Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous, imediat după ce a marcat cu CFR Cluj

Hepta

Gestul pe care Florinel Coman l-a făcut în faţa lui Elias Charalambous, imediat după golul fabulos marcat în CFR Cluj – FCSB 1-0. Coman a decis de unul singur derby-ul care a aruncat în aer lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucuria lui Florinel Coman a fost una uriaşă după ce a reuşit să marcheze singurul gol al derby-ului cu CFR Cluj. „Mbappe de România” şi-a dat tricoul joc şi s-a bucurat în faţa fanilor.

Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous

Imediat, Florin Coman s-a dus direct la Elias Charalambous, pe care care l-a luat în braţe. Gestul lui Coman arată că are o relaţie foarte bună cu cipriotul, care pare să aibă un cuvânt greu de spus la echipă, deşi în momentul în care a fost adus la echipă s-a spus că acesta e doar un paravan pentru Mihai Pintilii.

Cu Elias Charalambous pe bancă, Florinel Coman traversează o formă de vis, în acest play-off, fiind cel mai bun jucător al FCSB-ului. Pe lângă cele patru goluri marcate, Coman a oferit şi trei pase decisive.

Florinel Coman, după ce a fost desemnat omul meciului în FCSB – CFR Cluj 1-0

Florinel Coman a avut prima reacţie după ce a fost desemnat omul meciului în meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. „Mbappe” Coman a marcat singurul gol de pe Arena Naţională în minutul 49.

Reclamă

Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar este puţin important. Am câştigat, am avut o primă finală, nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. Un joc reuşit, un joc bărbătesc pe care l-am câştigat.

O primă repriză mai slabă faţă de a doua, dar nu a fost un joc slab. Am spus că trebuie să luptăm până la final. Am zis că trebuie să arătăm că vrem să fim campioni şi nu ne este frică de asta.

Cred că s-a văzut şi la TV că au venit aici mai mult pentru un egal. Până la urmă am câştigat, suntem fericiţi. Am câştigat prima finală, acum mergem la Farul şi suntem dornici să ne arătăm curajul.

Reclamă 4 / 0/3

O pasă extraordinară a lui Olaru, am scăpat singur. Puteam şi acum 2-3 ani, în momentul de faţă mă simt puternic şi mai ales fizic stau bine. Îmi dă încrederea pe care o am. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren. Este o perioadă bună, dar nu contează decât colectivul.

Antrenorul a luat decizia de a ieşi, mă odihnesc şi sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o deplasare foarte grea. 42.000 de oameni în tribună au venit să vadă FCSB că îşi doreşte campionatul. FCSB este Steaua, asta înseamnă pentru mine şi toţi cei care au venit!„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” Vezi toate știrile
Citește și