Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 1-0! Victorie uriaşă pentru roş-albaştri! Florinel Coman a dus-o pe FCSB la un punct de Farul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2023, 22:25

FCSB – CFR Cluj 1-0! Victorie uriaşă pentru roş-albaştri! Florinel Coman a dus-o pe FCSB la un punct de Farul

FCSB - CFR Cluj 1-0

Duel în partida dintre FCSB şi CFR Cluj/ Profimedia

FCSB – CFR Cluj 1-0. Roş-albaştrii au obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu. Florinel Coman a marcat singurul gol al derby-ului care s-a desfăşurat pe Arena Naţională. Duelul a fost în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. În runda următoare, cele două formaţii se întâlnesc într-un meci care se va disputa pe terenul liderului.

FCSB – CFR Cluj 1-0

Final! FCSB – CFR Cluj 1-0! Victorie uriaşă pentru roş-albaştri! Trupa lui Elias Charalambous s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul.

Min. 69: Bară CFR Cluj! Lovro Cvek a şutat din afara careului, iar mingea a fost deviată de Adrian Şut în transversală. Ocazie uriaşă pentru ardeleni.

Update: Pe Arena Naţională sunt 42.439 de spectatori, record de asistenţă în acest sezon din Liga 1.

Reclamă

Min. 49: FCSB – CFR Cluj 1-0. Gol Florinel Coman! A profitat de o greşeală a defensivei ardelenilor, a făcut o cursă de la mijlocul terenului, l-a driblat pe portarul lui CFR şi a înscris în poarta goală! Al 8-lea gol pentru „Mbappe” Coman!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 42: Două schimbări la CFR Cluj, ambele cauzate de accidentări. Petrila şi Peteleu au intrat în locul lui Krasniqi, respectiv Braun.

Min. 40: Ocazie FCSB! Florinel Coman a trimis o lovitură de cap spre poarta lui Scuffet! Portarul a avut o intervenţie extrem de bună şi şi-a salvat echipa.

Min. 21: Ocazie FCSB! Ovidiu Popescu a ratat şansa de a deschide scorul! Mijlocaşul a şutat peste poarta clujenilor, dintr-o poziţie perfectă!

Min. 17: Ocazie FCSB! Ovidiu Popescu a şutat din afara careului, iar balonul s-a scurs puţin pe lângă poarta lui Scuffet.

Min.1: Începe meciul dintre FCSB şi CFR Cluj!

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Cordea, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Octavian Popescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Compagno
Antrenor: Elias Charalambous

CFR: Scuffet – Braun, Kolinger, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Fica, Yeboah, Krasniqi
Rezerve: Sava, Peteleu, Yuri, Hoban, Bordeianu, Petrila, Bîrligea, Maglia, Janga
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Practic, FCSB e la mâna ei în acest moment. Dacă va acumula nouă puncte în următoarele trei meciuri, echipa din Berceni pune mâna pe primul titlu după opt ani de așteptare.

De partea cealaltă, trupa din Gruia mai are șanse infime la titlu, dar luptă pe Arena Națională pentru un loc în cupele europene, în sezonul viitor.

50.000 de fani la FCSB – CFR Cluj

Un alt aspect important este prezența uriașă anunțată pe Arena Națională. Roș-albaștrii așteaptă 50.000 de fani la duelul decisiv cu CFR, mai ales după egalul dintre Craiova și Farul, care îi dă șanse reale la titlu echipei lui Charalambous. Asta ar însemna că precedentul record din acest sezon de Liga 1 (31.233 de fani la FCSB – Rapid) ar fi spulberat.

„După cum am înțeles de la oamenii din staff, vom avea foarte mulți spectatori la meciul de mâine (n.r. duminică). Vor fi undeva la 50 de mii de oameni și acest lucru se întâmplă datorită jucătorilor, jucătorii aduc suporterii pe stadion.

Este foarte important să jucăm fără emoții, emoțiile sunt bune, dar trebuie să jucăm cu capul, așa cum am făcut și în meciurile trecute. Presiune este în fiecare săptămână, dacă ești la un club ca FCSB, presiunea este mereu”, a spus antrenorul din acte al FCSB, la conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și