Închide meniul

Dan Petrescu, aproape de a pleca de la CFR Cluj. Echipa care îl doreşte pe antrenorul campioanei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 9:03

Reclamă
Dan Petrescu, aproape de a pleca de la CFR Cluj. Echipa care îl doreşte pe antrenorul campioanei

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj

Dan Petrescu, la o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu e aproape de a pleca de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei ar putea ajunge în Arabia Saudită sau în Qatar. Petrescu încă nu a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu este aproape de a pleca de la CFR Cluj, după ce a ratat titlul în acest sezon.Şi patronul Neluţu Varga ar fi de acord cu despărţirea de antrenorul său.

Dan Petrescu, aproape de a pleca de la CFR Cluj

Conform gsp.ro, Dan Petrescu ar fi dorit de Al Arabi, echipă pe care a mai antrenat-o în 2014, timp de câteva luni. Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion la derby-ul „de foc” dintre FCSB şi CFR Cluj. Cristi Balaj a făcut anunţul, şi a dezvăluit că tehnicianul trupei din Gruia a fost extrem de deranjat de faptul că a fost suspendat pentru acest meci.

Dan Petrescu a ales să nu vină pe Arena Naţională, pentru derby-ul cu FCSB, câştigat de echipa lui Charalambous cu scorul de 1-0. Cristi Balaj a dezvăluit că „Bursucul” a fost extrem de supărat, şi astfel a luat decizia de a privi meciul de la hotel.

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu a luat o decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu. Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat în termeni duri arbitrajul şi anunţă că vrea să plece din România. Nu mai este dispus să îşi prelungească contractul cu încă cinci ani, aşa cum îi propusese Neluţu Varga.

Reclamă

(Reporter: Este adevărat că vă gândiți să plecați din România?) Da, normal. Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect.

După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam.

În momentul de față, e mai important clubul decât contractul meu. Dacă era să nu joace echipa mea, nu mai veneam la emisiune, eram cu jucătorii. Aseară trebuia să câștigăm (n.r. – la 1-1 cu CSU Craiova). Clubul trebuie să meargă înainte, cu sau fără mine. Trebuie să se lupte la campionat, la trofee„, a declarat Dan Petrescu la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și