Închide meniul

Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion, la derby-ul FCSB – CFR Cluj! Anunţul făcut de Cristi Balaj

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 21:32

Reclamă
Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion, la derby-ul FCSB – CFR Cluj! Anunţul făcut de Cristi Balaj

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion la derby-ul „de foc” dintre FCSB şi CFR Cluj. Cristi Balaj a făcut anunţul, şi a dezvăluit că tehnicianul trupei din Gruia a fost extrem de deranjat de faptul că a fost suspendat pentru acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CFR Cluj se duelează într-un meci din etapa a 8-a de play-off. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion, la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu a ales să nu vină pe Arena Naţională, pentru derby-ul cu FCSB. Cristi Balaj a dezvăluit că „Bursucul” a fost extrem de supărat, şi astfel a luat decizia de a privi meciul de la hotel.

De asemenea, preşedintele celor de la CFR Cluj a mai declarat că arbitrajul a fost controversat în actuala ediţie de play-off, fiecare echipă fiind dezavantajată de unele decizii luate de centrali.

„Nu vine pentru că este suspendat. Urmărește meciul, e și supărat, în loc să fie avertizat adversarul a primit el cartonaș galben și, din cauza cumului de cartonașe, nu va fi prezent.

Reclamă

Nu există echipă în campionatul românesc care, în ultimele etape, când contează, aproape meci de meci să aibă greșeli majore în defavoarea ei, greșeli stabilite de analiști.

Am atâția ani în arbitraj, sunt un arbitru care a făcut greșeli, înțeleg ca un arbitru să facă greșeli, dar mi-e foarte greu să accept ca, după ce vezi reluarea la televizor, să nu repari greșeala. De asta cred că acest sistem a eșuat”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Cristi Balaj a criticat arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj

Cristi Balaj a criticat arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj, partidă care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Președintele campioanei României consideră că echipa lui Dan Petrescu a fost vădit dezavantajată de arbitri, în ultima perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj susține că, în mai multe rânduri, liniile trase în camera VAR, pentru a stabili dacă un jucător se afla în poziție de ofsaid, au fost așezate în mod eronat, în dezavantajul campioanei României.

„Supărarea a fost imensă și a venit după ceva timp când am fost rugat de patron să nu mai vorbesc despre arbitraj. Știu ce înseamnă să arbitrezi, știu cum e să greșești, dar nu știu cum e să greșești și să ai o corecție din partea VAR-ului.

Nu îi condamn pe cei care greșesc în meciuri, dar am o problemă cu cei care nu își corectează greșeala nici după ce a văzut că nu a luat inițial decizia corectă.

Nu sunt eu deținătorul adevărului, nici Kyros Vassaras, dar eu prezint niște argumente telespectatorului și el decide. Ivan a fost în ofsaid, pentru că liniile au fost trase greșit.

Trecem la următoarea fază de la meciul cu Craiova, jucat de noi în deplasare. S-a tras altfel linia. Ivan era aplecat, dar linia s-a tras de la gheata sa. Scot în evidență modul în care CCA trage liniile. Când e în defavoarea CFR-ului, linia s-a tras la umăr.

La meciul cu Rapid am avut un șoc, au tras linia greșit, după au revenit. S-a tras pe la picior sau pe la umăr de fiecare dată când a fost în dezavantajul CFR-ului.

Cine stabilește pe unde trece linia? Omul, nu? Poți să și greșești, nu știu, noi doar scoatem în evidență mai multe greșeli!”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și