Închide meniul

Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948 pentru a noua oară! Adrian Mititelu a anunţat deja noul antrenor

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 16:25

Reclamă
Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948 pentru a noua oară! Adrian Mititelu a anunţat deja noul antrenor

Ce studii are fiica lui Adrian Mititelu. Gabriela este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / Captură Facebook

Nicolo Napoli este OUT de la FC U Craiova 1948! Adrian Mititelu a făcut anunţul, şi a dezvăluit, totodată, cine îi va lua locul italianului pe banca tehnică a oltenilor, începând cu sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli îşi încheie al nouălea mandat pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul italian a venit la echipă în luna noiembrie, a anului trecut.

Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile lui Nicolo Napoli. Patronul din Bănie a decis să nu-i mai prelungească contractul tehnicianului italian, care expiră la finalul lunii iunie.

Astfel, Mititelu l-a ales ca înlocuitor pentru Nicolo Napoli pe portughezul Joao Janeiro, tehnician în vârstă de 41 de ani, care ultima dată a pregătit-o pe Debrecen.

„Pentru a clarifica lucrurile:

Reclamă
Reclamă

1. Contractul intre club si Nicolo Napoli inceteaza pe data de 30 iunie si nu va mai prelungit.

2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, in baza unui contract incheiat recent, pentru o perioada de 1 an cu optiune pentru inca 1 an din partea clubului”, a transmis Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

Joao Janeiro este liber de contract din vara lui 2022, atunci când pleca de pe banca lui Debrecen, după doar o singură lună.

Reclamă

De-a lungul carierei, Janeiro, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, le-a mai antrenat pe Dunajska Streda, Kisvarda sau Szeged.

FC U Craiova 1948 este calificată la barajul pentru Conference League, fiind pe primul loc din play-out, cu un punct peste Petrolul.

Ce a declarat Nicolo Napoli, după ultimul meci al celor de la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli nu a dat de înţeles că vrea să plece de la FC U Craiova 1948, după victoria cu FC Argeş. Tehnicianul italian s-a declarat bucuros de succes, şi era deja cu gândul la următoarea partidă.

„Am început bine, am făcut 2-0. Am vorbit cu băieții, le-am spus că e un meci foarte dificil. Așa a fost, dar important este că am câștigat. Pentru mine, nu a fost roșu, dar arbitrul a acordat, iar VAR-ul a intervenit.

Încercăm să obținem victorii pentru a ajunge cât mai sus posibil.

Avem două zile la dispoziție să vedem cum se simt jucătorii, iar apoi voi decide cine va juca și cine nu.

Popa nu a mai jucat de mult timp, dar a făcut o treabă bună. Chițu s-a descurcat foarte bine, a dat două goluri, putea marca trei, dar a muncit foarte mult pentru echipă”, a declarat Nicolo Napoli, pentru digisport.ro.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:30

VIDEOAntrenamentele Marelui Premiu din Singapore sunt ACUM! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45)

13:23

Mircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Nu lipsesc Puşcaş şi Hagi

12:54

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

12:03

„Florin Tănase încă are rugină pe el!” Adi Mutu, sfat preţios pentru „antrenorul” Gigi Becali

11:38

OFICIAL | U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Sabău primeşte întăriri

10:40

Alexi Pitu, răspuns final după ce a fost ofertat de Dinamo şi Farul! Unde a ales să joace mijlocaşul de 20 de ani

1 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 2 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 3 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 4 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și