Închide meniul

Oţelul Galaţi acuză jocuri de culise şi un arbitraj defavorabil după înfrângerea cu Buzău: „Bătaie de joc! E strigător la cer”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 23:25

Reclamă
Oţelul Galaţi acuză jocuri de culise şi un arbitraj defavorabil după înfrângerea cu Buzău: Bătaie de joc! E strigător la cer”

Oţelul Galaţi acuză jocuri de culise şi un arbitraj defavorabil după înfrângerea cu Buzău

Dorinel Munteanu, într-un meci din Liga a 2-a / Hepta

Oţelul Galaţi a criticat dur arbitrajul după înfrângerea cu Gloria Buzău. Managerul general al gălăţenilor, Cristi Munteanu, a susţinut că centralul partidei, Viorel Flueran, a arbitrat clar împotriva Oţelului. Dorinel Munteanu a făcut acuzaţii de jocuri de culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Munteanu a spus că nu e prima oară când Oţelul e dezavantajată de Flueran.

Oţelul Galaţi acuză jocuri de culise şi un arbitraj defavorabil după înfrângerea cu Buzău

Cred că arbitrul are ceva contra Galațiului, nu e prima dată când ne face asta. Din start, nu vreau să folosesc cuvintele Buzău sau Dinamo, dar ne-a omorât.

Nu a dat un henț clar în careul advers, a fost fault la Fatai, fault la golul lor asupra portarului. A fluierat cu tentă, într-o singură direcție.

Bătaie de joc! Nu vreau să acuz pe cineva de lucruri necinstite, dar ce a făcut acest arbitru este strigător la cer, mai ales că nu e prima oară contra Oțelului. S-a văzut clar că a fost împotriva noastră. Nu se poate așa ceva”, a declarat Cristi Munteanu pentru gsp.ro.

Reclamă

Dorinel Munteanu acuză jocuri de culise!

Dorinel Munteanu a acuzat jocuri de culise în Liga a 2-a.

E logic să fiu supărat după o înfrângere, dar o sa îmi treacă. Cum trece, vine alt joc, trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică. Nu cred că am jignit pe nimeni dacă mi-am spus punctul de vedere. Dacă alții se simt jigniți sau sunt afectați înseamnă că știu ceva.

Eu mi-am spus punctul de vedere, e normal, cum am spus și după jocul de aseară, acum câteva săptămâni, conducătorul sau președintele lui Poli Iași… E clar că nu se duce nimeni să le spună jucătorilor să piardă meciul, deși eu sunt convins că se mai întâmplă și în zilele noastre.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am spus punctul de vedere pentru că nu e normal când suntem într-o competiție cele trei candidate sau patru. Buzău, Dinamo, Galați și Iași. Un președinte de la cele patru să spună aceste lucruri? Eu fac o conexiune deja periculoasă”, a declarat Dorinel Munteanu pentru fanatik.ro.

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie!

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie în timpul meciului Gloria Buzău – Oţelul Galaţi 1-0.

Cei doi au fost protagoniştii unui scandal monstru.

În minutul 78, Dorinel Munteanu i-a spus lui Adrian Mihalcea să îmbrace tricoul lui Dinamo.

Ia tricoul lui Dinamo pe tine”, i-a strigat Dorinel Munteanu lui Mihalcea.

Adrian Mihalcea a primit cartonaşul roşu, a fost la un pas de bătaie cu jucătorii Oţelului, după care a fost înjurat de Dorinel Munteanu în drumul spre vestiare.

Dorinel Munteanu a refuzat să vorbească după meci

Extrem de nervos, Dorinel Munteanu a refuzat să dea interviu după meci.

Reclamă

Dau interviu doar la televiziunea mea de la Galați, atât. Aaaa, să mă amendeze, să mă suspende. Gata, m-am săturat, nu mi-e teamă!”, a strigat Dorinel Munteanu.

El nu a uitat de Adrian Mihalcea nici după meci. „Unde e, mă, dinamovistul ăla?”, a întrebat antrenorul gălăţenilor.

Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru Liga 1

Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru pentru Liga 1. Trupa lui Dorinel Munteanu a ratat şansa de a promova, astfel că totul se va decide în ultima etapă, atunci când gălăţenii se vor duela cu Unirea Dej. Meciul dintre Buzău şi Oţelul a fost în format live score, pe AS.ro.

Oţelul avea nevoie de cele trei puncte pentru a promova direct în Liga 1. După înfrângerea cu Gloria Buzău, gălăţenii au nevoie de un succes în ultima etapă, pentru a obţine biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

În ultima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, Dinamo se va deplasa la Iaşi, în timp ce Oţelul va primi vizita celor de la Unirea Dej. În cazul unui succes, gălăţenii sunt în Liga 1.

Dinamo, pentru a promova direct, are nevoie de victorie cu Iaşi, echipa deja promovată, şi de asemenea are nevoie ca Oţelul să se încurce.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și