Închide meniul

Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru Liga 1! Gălăţenii ratează şansa de a promova

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 20:50 / Actualizat: 21 mai 2023, 20:07

Reclamă
Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru Liga 1! Gălăţenii ratează şansa de a promova

Gloria Buzău - Oțelul, 19.00, LIVE SCORE

Jucătorii lui Oţelul, într-un meci din Liga a 2-a / Profimedia Images

Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru pentru Liga 1. Trupa lui Dorinel Munteanu a ratat şansa de a promova, astfel că totul se va decide în ultima etapă, atunci când gălăţenii se vor duela cu Unirea Dej. Meciul dintre Buzău şi Oţelul a fost în format live score, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul avea nevoie de cele trei puncte pentru a promova direct în Liga 1. După înfrângerea cu Gloria Buzău, gălăţenii au nevoie de un succes în ultima etapă, pentru a obţine biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

Gloria Buzău – Oțelul 1-0 | Calculele înainte de ultima etapă! Cum arată clasamentul

În ultima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, Dinamo se va deplasa la Iaşi, în timp ce Oţelul va primi vizita celor de la Unirea Dej. În cazul unui succes, gălăţenii sunt în Liga 1.

Dinamo, pentru a promova direct, are nevoie de victorie cu Iaşi, echipa deja promovată, şi de asemenea are nevoie ca Oţelul să se încurce.

În caz de egalitate de puncte între „câini” şi trupa lui Dorinel Munteanu, gălăţenii vor avea câştig de cauză, deoarece au avut mai multe puncte înainte de startul play-off-ului ligii secunde.

Reclamă

Unirea Dej şi Gloria Buzău luptă pentru un loc de baraj, cele două echipe fiind despărţite de un singur punct, înaintea ultimei etape.

Toate meciurile din ultima etapă din play-off-ul Ligii a 2-a vor fi duminică, de la ora 13:00, în format live score, pe AS.ro.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

Reclamă 4 / 0/3
  • Poli Iaşi 57 p (promovată)
  • CSA Steaua 49 p
  • Dinamo 46 p
  • Oţelul 46 p
  • Gloria Buzău 42
  • Unirea Dej 40 p

Gloria Buzău – Oţelul 1-0

Final! Gloria Buzău – Dinamo 1-0! Succes la limită pentru trupa lui Adrian Mihalcea! Gălăţenii ratează şansa de a promova, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Min. 38: Gloria Buzău – Oţelul 1-0! A. Lopez a deschis scorul pentru gazde!

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Gloria Buzău: Rusu – Oteliță, Lopez, Wiktorski, Sălceanu – Gaitan, Trebotic, Greu – Sampaio, Blejdea, Boiciuc

Rezerve: Horeboiu, Șuteu, Dowin, Alexandru, Marku, Fulop, Lazăr, Ivan, Brîncoveanu

Antrenor: Adrian Mihalcea

Reclamă

Oțelul Galați: Pop – Rus, Sîrghi, Yabre, Nedelea – Zivulic, Cisotti, Gorovei, Scocîlcă – Ursu, Fatai

Rezerve: Dur-Bozoancă, Panait, Jardan, Neagu, Adăscăliței, Ciobanu, Maxim, Cîrjan, Farcaș

Antrenor: Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, înainte de Gloria Buzău – Oțelul: „Vom promova direct”

Înainte de Gloria Buzău – Oţelul, Dorinel Munteanu le-a promis fanilor că echipa antrenată de el va promova direct în Liga 1.

Sper să aducem aceeași bucurie orașului ca atunci când am luat campionatul, dar acum avem alt obiectiv, foarte greu de realizat. Pentru noi e foarte greu și va fi greu până la final, dar sunt convins că vom reuși. Vom promova direct și vom aduce bucuria, așa cum a fost la titlu. După tot ce am văzut în ultimul timp, chiar dacă îmi pare rău de ultimul joc al nostru, cu Dinamo, nu a fost pregătită vreo petrecere.

Mulți care cred asta sunt naivi, pentru că sunt convins că se va juca până la ultimul minut din acest play-off. Pentru anumiți oameni, care nu sunt aici, e ușor, dar ei nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat. Suporterii ne susțin, le mulțumesc, sunt suporteri adevărați, dar nu e ușor. Această perioadă pentru mine e una grea, dar niciodată nu voi da înapoi. Voi face tot ce pot și Dumnezeu mă va ajuta să duc la final acest proiect. Proiect care, în primul rând, îmi dă o bucurie foarte mare dacă îl voi îndeplini, pentru că orașul se va bucura din nou.

Se vede și prin prezența din tribune și euforia din oraș, așa că nu visez, dar mă gândesc că totul s-a realizat într-un timp record, de doi ani. Nu avem suspendați, absențe pentru jocul cu Buzău, toți jucătorii sunt apți și e foarte bine. Dar e greu să aleg primul 11, pentru că în mod clar voi face câteva schimbări”, a declarat Dorinel Munteanu, citat de ascotelul.ro, înainte de meciul cu Gloria Buzău.

Dinamo – CSA Steaua 3-0! „Câinii” continuă să spere la promovarea directă

Dinamo – CSA Steaua 3-0. „Câinii” continuă să spere la promovarea directă, după victoria din derby-ul cu rivalii roş-albaştrii. Deniz Giafer şi Ghezali, cu o „dublă”, au marcat golurile întâlnirii „de foc” de pe Arena Naţională.

Dinamo a egalat-o pe Oţelul, graţie succesului înregistrat cu CSA Steaua. Trupa lui Dorinel Munteanu are un meci în minus, iar în cazul unui succes cu Gloria Buzău, obţine promovarea în Liga 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și