Închide meniul

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie! Scandal incredibil, cu înjurături şi ameninţări!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 22:38

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie! Scandal incredibil, cu înjurături şi ameninţări!

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie!

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea / Profimedia Images

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie în timpul meciului Gloria Buzău – Oţelul Galaţi 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au fost protagoniştii unui scandal monstru.

Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, aproape de bătaie!

Potrivit gsp.ro, Dorinel Munteanu l-a înjurat pe Adrian Mihalcea.

În minutul 78, Dorinel Munteanu i-a spus lui Adrian Mihalcea să îmbrace tricoul lui Dinamo.

Ia tricoul lui Dinamo pe tine”, i-a strigat Dorinel Munteanu lui Mihalcea.

Reclamă

Adrian Mihalcea a primit cartonaşul roşu, a fost la un pas de bătaie cu jucătorii Oţelului, după care a fost înjurat de Dorinel Munteanu în drumul spre vestiare.

Sursa citată notează că Dorinel Munteanu a fost ameninţat de o persoană din delegaţia Gloriei Buzău. „Nu mai calci în Buzău”, i-ar fi spus persoana respectivă lui Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a refuzat să vorbească după meci

Extrem de nervos, Dorinel Munteanu a refuzat să dea interviu după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Dau interviu doar la televiziunea mea de la Galați, atât. Aaaa, să mă amendeze, să mă suspende. Gata, m-am săturat, nu mi-e teamă!”, a strigat Dorinel Munteanu.

El nu a uitat de Adrian Mihalcea nici după meci. „Unde e, mă, dinamovistul ăla?”, a întrebat antrenorul gălăţenilor.

Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru Liga 1

Gloria Buzău – Oţelul 1-0! Adrian Mihalcea o menţine pe Dinamo în cursa pentru pentru Liga 1. Trupa lui Dorinel Munteanu a ratat şansa de a promova, astfel că totul se va decide în ultima etapă, atunci când gălăţenii se vor duela cu Unirea Dej. Meciul dintre Buzău şi Oţelul a fost în format live score, pe AS.ro.

Oţelul avea nevoie de cele trei puncte pentru a promova direct în Liga 1. După înfrângerea cu Gloria Buzău, gălăţenii au nevoie de un succes în ultima etapă, pentru a obţine biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

În ultima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, Dinamo se va deplasa la Iaşi, în timp ce Oţelul va primi vizita celor de la Unirea Dej. În cazul unui succes, gălăţenii sunt în Liga 1.

Dinamo, pentru a promova direct, are nevoie de victorie cu Iaşi, echipa deja promovată, şi de asemenea are nevoie ca Oţelul să se încurce.

Dorinel Munteanu, înainte de Gloria Buzău – Oțelul: „Vom promova direct”

Înainte de Gloria Buzău – Oţelul, Dorinel Munteanu le-a promis fanilor că echipa antrenată de el va promova direct în Liga 1.

Reclamă

Sper să aducem aceeași bucurie orașului ca atunci când am luat campionatul, dar acum avem alt obiectiv, foarte greu de realizat. Pentru noi e foarte greu și va fi greu până la final, dar sunt convins că vom reuși. Vom promova direct și vom aduce bucuria, așa cum a fost la titlu. După tot ce am văzut în ultimul timp, chiar dacă îmi pare rău de ultimul joc al nostru, cu Dinamo, nu a fost pregătită vreo petrecere.

Mulți care cred asta sunt naivi, pentru că sunt convins că se va juca până la ultimul minut din acest play-off. Pentru anumiți oameni, care nu sunt aici, e ușor, dar ei nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat. Suporterii ne susțin, le mulțumesc, sunt suporteri adevărați, dar nu e ușor. Această perioadă pentru mine e una grea, dar niciodată nu voi da înapoi. Voi face tot ce pot și Dumnezeu mă va ajuta să duc la final acest proiect. Proiect care, în primul rând, îmi dă o bucurie foarte mare dacă îl voi îndeplini, pentru că orașul se va bucura din nou.

Se vede și prin prezența din tribune și euforia din oraș, așa că nu visez, dar mă gândesc că totul s-a realizat într-un timp record, de doi ani. Nu avem suspendați, absențe pentru jocul cu Buzău, toți jucătorii sunt apți și e foarte bine. Dar e greu să aleg primul 11, pentru că în mod clar voi face câteva schimbări”, a declarat Dorinel Munteanu, citat de ascotelul.ro, înainte de meciul cu Gloria Buzău.

 

Recomandări
  • Dorinel Munteanu şi Adrian Mihalcea, scandal în timpul meciului şi după!
  • Gloria Buzău – Oţelul s-a încheiat 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și