Închide meniul
Foto

Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

Antena Sport Publicat: 17 mai 2023, 13:30

Reclamă
Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea

Adelina Nica, la o şedinţă foto

Adelina Nica a renunţat la pretenţiile financiare din partea lui Mihai Costea, pentru creşterea fiului celor doi, Zian. Chiar dacă anunţă că totalul cheltuielilor lunare pentru Zian se ridică la 10.000 de lei, Adelina înţelege situaţia prin care trece „Nilă”, ajuns în ligile inferioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-am făcut și eu un iubit, iar despre fosta relație chiar dacă aș vrea să vorbesc, n-am ce, că nu e nimic interesant. Eu niciodată n-am avut contre cu el (nr. cu Mihai Costea), doar că uneori e greu ca unii oameni să înțeleagă o limbă, chiar fiind cea maternă. De venit să-l vadă pe Zian… nu știu, când poate.

Adelina Nica a renunţat la tot, după ce l-a dat afară din casă pe Mihai Costea

El nu stă aici, poate dacă stătea în București venea des. De sunat, sună. Cu întreținerea copilului e la fel. Na… noi trăim o viață destul de scumpă. Nu toată lumea poate să trăiască viața asta a noastră, dar nu i-a impus nimeni nimic. Cât îl lasă sufletul, cât crede că merită copilul lui, atât să-i dea.

Eu nu vreau nimic. El vede ce-i cumpăr copilului, cum se îmbracă, cum se încalță, ce mănâncă. El vede foarte clar, dar eu nu-i cer niciodată nimic. De exemplu, acum a început grădinița. 1.700 de lei e doar grădinița. Adică imaginează-ți că Zian e copil de 10.000 de lei pe lună. Minim. Dar na… copilul meu să fie sănătos, noi n-avem nevoie de nimic”, a spus Adelina Nica, citată de cancan.ro.

Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali. Acum, atacantul a ajuns să câștige o sumă mult mai mică, la Dăeşti, în Liga 3.

Reclamă

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă.

Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație. Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.”, a spus Adelina, în trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia Vezi toate știrile
Citește și