Închide meniul

Novak Djokovic, după eliminarea de la Roma: „Noua generaţie este deja prezentă”

Antena Sport Publicat: 18 mai 2023, 13:31

Reclamă
Novak Djokovic, după eliminarea de la Roma: „Noua generaţie este deja prezentă

Novak Djokovic, după eliminarea de la Roma: "Noua generaţie este deja prezentă"

Novak Djokovic, într-un meci de la Roma / Profimedia Images

Novak Djokovic a vorbit după eliminarea de la Roma! Pentru prima dată în ultimii 19 ani, nici Novak Djokovic şi nici Rafael Nadal, accidentat, nu vor juca în finala de la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învins miercuri în sferturile de finală cu 6-4, 2-6, 6-2 de Holger Rune, Novak Djokovic a declarat, citat de Reuters, că mult-aşteptata „schimbare de generaţie” a sosit în sfârşit în tenisul masculin, după ce „Big Four”, Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray şi sârbul, au dominat acest sport timp de aproape două decenii.

Novak Djokovic, după eliminarea de la Roma

Novak Djokovic, care a pierdut de două ori la rând în faţa danezului Holger Rune (în finala Masters 1000 de la Paris-Bercy, în noiembrie anul trecut, şi apoi la Roma), a declarat că noua generaţie de jucători, condusă de numărul unu mondial Carlos Alcaraz, reprezintă o gură de aer proaspăt pentru tenis.

„O nouă generaţie este deja aici. Alcaraz (nr. 1 lunea viitoare) joacă un tenis extraordinar. Este bine pentru sportul nostru să avem feţe noi, jucători noi.

Spunem de ani de zile că ne putem aştepta să vină acest moment în care vom asista la un fel de schimbare generaţională. Încă încerc să mă agăţ de ei. Încă vreau să continui. Să vedem cât de departe pot să joc”, a spus el.

Reclamă

Djokovic, eliminat la Roma

Djokovic, care s-a accidentat recent la cotul drept, a apelat la fizioterapeut în timpul meciului cu Rune şi a luat un analgezic pentru dureri.

Întrebat dacă Roland Garros (28 mai-11 iunie) va fi cel mai deschis turneu din ultimii ani, Djokovic a zâmbit şi a răspuns: „Depinde dacă Nadal joacă sau nu” (spaniolul îşi va anunţa decizia joi, la ora 16.00, într-o conferinţă de presă). Dar alături de el, Alcaraz, Rune – aceşti băieţi sunt în cursă, sunt favoriţi la câştigarea titlului”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și