Închide meniul

Novak Djokovic, eliminat de Holger Rune în sferturi la Roma! Sârbul s-a certat cu arbitrul în timpul meciului: „Joci teatru?”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2023, 18:38

Novak Djokovic, eliminat de Holger Rune în sferturi la Roma! Sârbul s-a certat cu arbitrul în timpul meciului: Joci teatru?”

Novak Djokovic, eliminat de Holger Rune în sferturi la Roma

Novak Djokovic îşi ia rămas-bun de la fani după ce a fost eliminat la Roma / Profimedia Images

Novak Djokovic a fost eliminat de Holger Rune în sferturi la Roma. Sârbul a fost foarte nervos în timpul meciului cu tânărul danez în vârstă de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 2-0 în setul decisiv pentru Rune, Djokovic a început o ceartă cu arbitrul de scaun.

Novak Djokovic, eliminat de Holger Rune în sferturi la Roma!

Care e drama în a aştepta între engleză şi italiană să spui scorul? Joci teatru sau ce?”, l-a întrebat, foarte nervos, Djokovic pe arbitrul de scaun.

Aşa facem noi”, i-a răspuns arbitrul.

Aşa faceţi ce? De ce spui scorul în 20 de secunde? Doar spune scorul, pentru numele lui Dumnezeu”, i-a mai spus Djokovic arbitrului de scaun.

Reclamă

În cele din urmă, Novak Djokovic avea să piardă setul decisiv cu 6-2.

Aceasta este a doua victorie a lui Holger Rune în faţa lui Djokovic, după cea de la Paris din 2022. Scorul la meciuri directe între cei doi e acum 2-1 pentru Rune.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul Djokovic-Rune, întrerupt de ploaie

Holger Rune (20 de ani, locul 7 ATP) s-a impus în faţa lui Novak Djokovic (35 de ani, locul 1 ATP) după un meci care a durat 2 ore, 19 minute şi 19 secunde. Partida a fost întreruptă, la un moment dat, şi de vremea proastă din capitala Italiei, unde a plouat extrem de tare, potrivit news.ro.

Rune a câştigat meciul din sferturile turneului Internazionali BNL d’Italia în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-2 şi s-a calificat pentru semifinalele concursului, unde va înfrunta învingătorul din meciul Casper Ruud – Francisco Cerundolo.

Novak Djokovic, meci tensionat şi contra lui Norrie

În optimi, Novak Djokovic l-a învins pe britanicul Cameron Norrie. „Nole” l-a învins pe britanic în două seturi: 6-3, 6-4.

Pe parcursul partidei Djokovic – Norrie au existat două momente care l-au deranjat serios pe Djokovic. Ambele au avut loc în setul 2.

Mai întâi, la scorul de 2-1 în setul 2, Cameron Norrie a trimis un smash direct în piciorul lui Djokovic. Sârbul s-a uitat foarte urât la adversarul său.

Mai apoi, la 5-4 pentru Djokovic, când sârbul se pregătea să servească pentru meci, Cameron Norrie a chemat preparatorul fizic.

Novak Djokovic l-a acuzat pe Cameron Norrie de lipsă de fair-play!

La conferinţa de presă de după meci, Novak Djokovic l-a acuzat de lipsă de fair-play pe britanicul Cameron Norrie.

Reclamă

M-am uitat la reluare când m-a lovit. M-a văzut periferic, pentru mine punctul era terminat… De asta m-am și întors cu spatele la fileu, știam că e gata punctul pentru mine. El poate face asta, e regulamentar, poate să ceară timeout medical înainte ca eu să servesc, poate țipa în fața mea, nu e interzis de regulament, dar nu e fairplay.

Sunt lucruri pe care noi jucătorii le știm, toți din vestiar știm că unele lucruri nu sunt fairplay. Nu se aplică așa ceva pe teren. Îl cunosc de mult timp, este un tip de treabă. Nu înțeleg acest comportament, dar așa stau lucrurile. Tenisul nu e un sport corect tot timpul. El a ales să se comporte așa, eu doar am răspuns. Nu voi permite nimănui să mă trateze așa pe teren, voi răspunde. Ce se întâmplă pe teren, rămâne pe teren. Mergem mai departe”, a spus Novak Djokovic la conferința de după meciul cu Norrie, potrivit eurosport.ro.

 

Recomandări
  • Novak Djokovic a fost eliminat de Holger Rune la Roma
  • Foarte nervos, Djokovic s-a certat cu arbitrul de scaun în setul decisiv

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și