Închide meniul

Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali: „Să ne pună și pe noi în pomelnic!” Reacție înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 14:12

Reclamă
Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali: Să ne pună și pe noi în pomelnic!” Reacție înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Sorin Cârțu a oferit o declarație savuroasă despre Gigi Becali. Președintele Universității Craiova îl îndeamnă pe patronul FCSB să se roage și pentru trupa din Bănie, roș-albaștrii având nevoie ca oltenii să o învingă pe Rapid, pentru a pune presiune pe CFR Cluj. În acest sens, clujenii vor juca cu presiune meciul din ultima etapă, cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se va duela cu Rapid, în următoarea rundă din play-off-ul Ligii 1. Meciul va avea loc luni, de la ora 20:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali

Sorin Cârțu a vorbit despre duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid, și este convins că meciul va fi unul „de foc”.

De asemenea, Cârțu a declarat că Gigi Becali ar trebui să-i treacă în pomelnic și pe olteni, deoarece patronul de la FCSB speră ca echipa lui Eugen Neagoe să pună presiune pe CFR Cluj, în acest final de sezon.

Cârțu este convins că CFR Cluj o va învinge pe Sepsi, în această rundă, iar ocupanta locului trei din play-off se va decide în ultima etapă, în cazul în care Universitatea Craiova va câștiga și ea partida cu Rapid.

Reclamă

„Și noi avem meci mare în Giulești. Indiferent în ce poziție ești în momentul în care joci în Giulești e un meci de anvergură. Poți să-l consideri un meci mare pentru că e atmosferă, sunt orgolii, ambiții. Tot timpul între noi și ei a fost așa.

Cum am vorbit săptămâna trecută să se roage pentru noi (n.r. Gigi Becali). Când se roagă pentru el să ne pună și pe noi în pomelnic. Crezi că noi nu facem calcule? Mă doare capul. Noi oricum trebuie să fim preocupați. După mine CFR Cluj va bate la Sepsi pentru că Sepsi nu se va pregăti.

(n.r. are miercuri finala cupei) Da. Am fost în postura asta să joci meciuri la 3-4 zile și să ai meciuri de campionat. E foarte dificil. Să odihnești, să alegi formula și așa mai departe. Știu cum este. Nu mă bazez foarte mult, dar în multe etape rezultatele indirecte ne-au fost favorabile, dar nu ne-am ajutat noi”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu, amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali

Sorin Cârțu s-a declarat amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali! Oficialul Universității Craiova nu crede în spusele patronului de la FCSB.

Președintele oltenilor dezminte spusele lui Gigi Becali, fiind amuzat de declarația latifundiarului din Pipera.

„Nu există! Nu e vorba de alianțe, dar dacă se gândește la noi la fel ca atunci când am jucat cu FCSB-ul, când a înlăturat toate mingiile să nu intre în poarta lui Târnoveanu și să facă același lucru și la meciul ăsta, atunci ok.

Dar nu există nicio alianță. Știți cum vorbește Gigi. N-ați văzut că se lasă? Nu s-a mai lăsat, s-a întors! Așa și cu alianțe sau nealianțe”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și