Închide meniul

Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali: „Să ne pună și pe noi în pomelnic!” Reacție înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 14:12

Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali: Să ne pună și pe noi în pomelnic!” Reacție înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Sorin Cârțu a oferit o declarație savuroasă despre Gigi Becali. Președintele Universității Craiova îl îndeamnă pe patronul FCSB să se roage și pentru trupa din Bănie, roș-albaștrii având nevoie ca oltenii să o învingă pe Rapid, pentru a pune presiune pe CFR Cluj. În acest sens, clujenii vor juca cu presiune meciul din ultima etapă, cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se va duela cu Rapid, în următoarea rundă din play-off-ul Ligii 1. Meciul va avea loc luni, de la ora 20:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali

Sorin Cârțu a vorbit despre duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid, și este convins că meciul va fi unul „de foc”.

De asemenea, Cârțu a declarat că Gigi Becali ar trebui să-i treacă în pomelnic și pe olteni, deoarece patronul de la FCSB speră ca echipa lui Eugen Neagoe să pună presiune pe CFR Cluj, în acest final de sezon.

Cârțu este convins că CFR Cluj o va învinge pe Sepsi, în această rundă, iar ocupanta locului trei din play-off se va decide în ultima etapă, în cazul în care Universitatea Craiova va câștiga și ea partida cu Rapid.

Reclamă

„Și noi avem meci mare în Giulești. Indiferent în ce poziție ești în momentul în care joci în Giulești e un meci de anvergură. Poți să-l consideri un meci mare pentru că e atmosferă, sunt orgolii, ambiții. Tot timpul între noi și ei a fost așa.

Cum am vorbit săptămâna trecută să se roage pentru noi (n.r. Gigi Becali). Când se roagă pentru el să ne pună și pe noi în pomelnic. Crezi că noi nu facem calcule? Mă doare capul. Noi oricum trebuie să fim preocupați. După mine CFR Cluj va bate la Sepsi pentru că Sepsi nu se va pregăti.

(n.r. are miercuri finala cupei) Da. Am fost în postura asta să joci meciuri la 3-4 zile și să ai meciuri de campionat. E foarte dificil. Să odihnești, să alegi formula și așa mai departe. Știu cum este. Nu mă bazez foarte mult, dar în multe etape rezultatele indirecte ne-au fost favorabile, dar nu ne-am ajutat noi”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu, amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali

Sorin Cârțu s-a declarat amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali! Oficialul Universității Craiova nu crede în spusele patronului de la FCSB.

Președintele oltenilor dezminte spusele lui Gigi Becali, fiind amuzat de declarația latifundiarului din Pipera.

„Nu există! Nu e vorba de alianțe, dar dacă se gândește la noi la fel ca atunci când am jucat cu FCSB-ul, când a înlăturat toate mingiile să nu intre în poarta lui Târnoveanu și să facă același lucru și la meciul ăsta, atunci ok.

Dar nu există nicio alianță. Știți cum vorbește Gigi. N-ați văzut că se lasă? Nu s-a mai lăsat, s-a întors! Așa și cu alianțe sau nealianțe”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și