Închide meniul

Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească, înainte de „finala” Farul – FCSB: „Nimeni, sper. Mai e o zi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2023, 15:55

Reclamă
Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească, înainte de „finala Farul – FCSB: „Nimeni, sper. Mai e o zi!

Gică Hagi, cu gândul la preliminariile Champions League, după CFR Cluj - Farul 1-2

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AntenaSport

Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească, înainte de „finala” Farul – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Dacă vor câştiga, constănţenii vor fi noii campioni ai Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi trebuie să se descurce fără golgheterul Denis Alibec în derby-ul cu FCSB. Întrebat dacă are şi alte probleme de lot, „Regele” a început să zâmbească şi a avut o reacţie savuroasă.

Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească, înainte de „finala” Farul – FCSB

Gică Hagi trebuie să se descurce fără golgheterul Denis Alibec în derby-ul cu FCSB. Întrebat dacă are şi alte probleme de lot, „Regele” a început să zâmbească şi a avut o reacţie savuroasă.

Suntem cu toţii mobilizaţi şi speră să obţinem victoria. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarul îşi doreşte acelaşi lucru şi cred că va fi un meci foarte greu.

Eu nu mă uit în spate, ştiu că o să am un meci foarte greu. Şi că noi trebuie să fim noi, să atacăm foarte bine, să ştim să desfacem adversarul, cu tranziţie negativă, şi apoi să ne apărăm foarte bine.

Reclamă

Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Aşa e viaţa, trebuie să te adaptezi la prezent, la ce ai. Sper să fiu inspirat în alegeri pentru că îmi asum deciziile. (Reporter: În afară de Alibec cine mai lipseşte?) Nimeni, sper. Mai e o zi (n.r. a început să zâmbească). Mai e o zi, nu ştiu, se poate întâmpla. Ceilalţi, care au avut probleme, au revenit. S-au antrenat puţin, dar vom vedea. Nu sunt încă 100%, veţi vedea la meci„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Hagi a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi. A ţinut să asigure că proiectul va continua, indiferent dacă Farul va câştiga sau nu titlul.

E un moment important, dar sunt 3 puncte şi nimic altceva. Încercăm să fim mai buni ca ei. Procesul nostru de dezvoltare al clubului nu stă într-un singur meci, într-o singură fază. Înfrângerea sau succesul pot veni. Procescul nostru de dezvoltare va continua

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem pe primul loc, încă o dată vă amintesc. Trebuie doar să rămânem pe primul loc. Cred că am avut energie şi motivaţie întotdeauna. Noi trebuie să fim doar noi. Sperăm să prindem o zi bună, să fim inspiraţi şi să câştigăm meciul”, a mai spus managerul tehnic al Farului„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Reclamă

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu Vezi toate știrile
Citește și