Închide meniul

„Suntem cea mai iubită echipă din România!” Tavi Popescu le-a răspuns criticilor înainte de „finala” Farul – FCSB: „Când eram pe locul 14, toți râdeau de noi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2023, 14:38

„Suntem cea mai iubită echipă din România! Tavi Popescu le-a răspuns criticilor înainte de „finala Farul – FCSB: „Când eram pe locul 14, toți râdeau de noi

Tavi Popescu le-a răspuns criticilor înainte de "finala" Farul - FCSB

Octavian Popescu, la conferinţa de presă / Captură FCSB TV

Tavi Popescu le-a răspuns criticilor înainte de „finala” Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1. Jucătorul în vârstă de 20 de ani anunţă că toţi coechipierii săi sunt pregătiţi să răpună liderul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Perla” lui Gigi le-a mulţumit fanilor şi le-a promis că va da totul pentru a îi duce pe roş-albaştri pe primul loc în Liga 1. Derby-ul care are o miză uriaşă va putea fi urmărit în format LIVE TEXT duminică, de la ora 21:00, pe AS.ro.

Tavi Popescu le-a răspuns criticilor înainte de „finala” Farul – FCSB

Suntem concentraţi pentru meci. Aşteptăm meciul şi sperăm să facem un meci foarte bun, cum am făcut până acum. Sperăm ca după meci să trecem pe locul 1.

Este un fel de presiune, dar cu ajutorul suporterilor pe care îi avem în spate sperăm să câştigăm şi cred că o vom face. Ştiu că suntem concentraţi 100% şi cine va intra pe teren va da totul.

Ştim că este stadionul foarte mic. Era normal (n.r. să fie interes uriaş pentru bilete), pentru că suntem Steaua Bucureşti, cea mai iubită echipă din România, şi cu ajutorul suporterilor cred că am început să ne batem din nou la campionat. Susţinerea patronului a fost mereu, de când sunt eu aici. Săptămâna asta a fost chiar un pic mai mare.

Reclamă

(Reporter: Cum gestionezi emoţiile înaintea unui asemenea meci. Crezi că o să dormi la noapte?) Trebuie să dorm, sunt emoţii foarte mare, dar cu ajutorul colegilor şi staff-ului consider că o să trecem bine peste acest meci„, a declarat Tavi Popescu la conferinţa de presă.

Fotbalistul care are o cotă de piaţă de 4 milioane de euro nu a uitat de momentele în care FCSB trecea prin momente grele şi era mai aproape de retrogradare decât de podium. Le-a răspuns criticilor de atunci.

Suntem echipa mai în formă, mai bună, la un ultimul meci contra Farului am câștigat. Nu vorbesc acum despre transfer, trebuie să ne concentrăm pe partida care urmează.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec era cel mai important jucător de la ei dar nu ne gândim la ei. Mai sunt și moment dificile la fotbal, important e că ne-am reușit să ne revenim. Cu toate că eram pe locul 14… Când eram pe locul 14 toți râdeau de noi, iar acum am ajuns să ne batem la campionat. Nu contează cine dă gol, important e să luăm cele 3 puncte. Suntem învăţaţi cu presiunea asta.

Nu mi-am pus niciun obiectiv personal, nu mai contează cine dă gol. Importante sunt cele 3 puncte„, a mai spus jucătorul FCSB-ului.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

De opt ani aşteaptă echipa antrenată de Elias Charalambous să devină campioana României. Acum este la „mâna ei”. Roş-albaştrii au trei victorii la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Reclamă

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și