Închide meniul

Elias Charalambous, mesaj războinic cu câteva minute înainte de Farul – FCSB: „Să luăm cele 3 puncte. E singurul nostru scop!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 20:12

Reclamă
Elias Charalambous, mesaj războinic cu câteva minute înainte de Farul – FCSB: „Să luăm cele 3 puncte. E singurul nostru scop!

Elias Charalambous, mesaj războinic înainte de Farul - FCSB

Elias Charalambous / Profimedia

Elias Charalambous a avut un mesaj războinic cu câteva minute înainte de Farul – FCSB, meci ce poate decide campioana în acest sezon al Ligii 1. Antrenorul cipriot a spus că singurul obiectiv al echipei sale este să obţină victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Cjharalambous a spus că nu a trebuit să schimbe multe la echipă pentru că jocul a funcţionat în ultimele etape.

Elias Charalambous, mesaj războinic cu câteva minute înainte de Farul – FCSB

Ultimele luni au fost foarte intense. Avem un meci foarte important. Acestea sunt meciurile încare jucătorii să îşi arate personalitatea. Sper să jucăm bine şi să luăm cele 3 puncte, acesta este obiectivul nostru. Astfel de meciuri se decid la cele mai mici detalii. E important ceea ce pregăteşti în timpul săptămânii, dar micile detalii sunt importante. Nu am avut de ce să schimbăm multe pentru că echipa mergem.

Ne adaptăm la fiecare meci. Am hotărât să începem cu Octavian Popescu. În fiecare meci, primele 15-20 de minute sunt importante. Trebuie să fim bine organizaţi. Şi ei ne-au analizat pe noi şi au decis că acesta este cel mai bun 11 pe care îl pot trimite împotriva noastră. Contează mult cum vom juca. Trebuie să începem bine, dar important este să terminăm la fel„, a spus Elias Charalambous cu câteva minute înaintea derby-ului Farul – FCSB.

Elias Charalambous, ofensivă totală spre titlu. Coman, Compagno şi Octavian Popescu atacă „tronul Regelui”

Elias Charalambous joacă totul pe cartea atacului în Farul – FCSB şi a lansat o ofensivă totală spre titlu. A trimis în teren cei mai bine cotaţi jucători de atac.

Reclamă

Vârful de lance este chiar golgheterul Andrea Compagno. Atacantul italian a reuşit să marcheze de 19 ori în Liga 1 în acest sezon, dintre care 14 goluri au fost în tricoul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” Vezi toate știrile
Citește și