Închide meniul

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Revenire fabuloasă a echipei lui Gică Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2023, 23:10 / Actualizat: 24 mai 2023, 16:59

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Revenire fabuloasă a echipei lui Gică Hagi

Louis Munteanu a marcat al treilea gol pentru Farul

Profimedia

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Echipa lui Gică Hagi a fost condusă cu 2-0, dar a avut o revenire fabuloasă şi a câştigat derby-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17. Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 85 prin Louis Munteanu și Farul e noua campioană a României.

Farul – FCSB 3-2. Farul e noua campioană a României

Min. 90+7: Farul este noua campioană a României! Revenire fabuloasă a echipei lui Gică Hagi.

Min. 85: GOOOL Farul! Louis Munteanu a marcat al treilea gol în minutul 85. Farul e campioană la acest scor.

Reclamă

Min. 72: Ocazie uriaşă pentru Farul! Mateus Santos a ratat incredibil din interiorul careului peste poarta lui Târnovanu.

Min.59 : GOOOL Farul! Tudor Băluţă a marcat cu o lovitură de cap imparabilă!

Min. 46: Două schimbări la FCSB! Joonas Tamm şi Octavian Popescu au ieşit, iar Iulian Cristea şi Andrei Cordea au intrat pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 42: GOOOL Farul! Mateus Santos a marcat după ce a profitat de o greşeală a lui Ştefan Târnovanu. Portarul de la FCSB a ieşit pe sub centrarea perfectă a lui Borza.

Min. 29: Ocazie Farul! Borza a centrat perfect în interiorul careului, dar Louis Munteanu a dat pe lângă minge, din numai 6 metri.

Min. 17: GOOOL FCSB! Andrea Compagno a marcat cu un şut din interiorul careului. Florinel Coman, pasă decisivă!

Min. 12: Ocazie Farul! Artean a şutat peste poartă din interiorul careului.

Min. 9: GOOOL FCSB! Adrian Şut a marcat cu un şut fabulos de la 30 de metri.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start în Farul – FCSB

Update 20.55: Denis Alibec, înainte de Farul – FCSB. Detalii AICI.

Reclamă

Update 20:30: Discursul lui Gică Hagi, cu puţin mai puţin de oră înainte de Farul – FCSB. Detalii AICI

Update 20:15: Elias Charalambous, mesaj războinic cu puţin timp înainte de Farul – FCSB. Detalii AICI.

Update 20:00: Ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru „finala” Farul – FCSB. Detalii AICI.

Update 19:50: Elias Charalambous, ofensivă totală spre titlu. Detalii AICI.

Farul: Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluță, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa

Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, V. Morar, Sali, I. Cojocaru

Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Antrenor: Elias Charalambous

Update 17:50: Farul a pregătit artificiile pentru petrecerea de titlu! Imaginea surprinsă cu câteva ore înaintea derby-ului cu FCSB. Detalii AICI.

Update 16:00: „Ivana Knoll de România”, mesaj de mobilizare electrizant înainte de Farul – FCSB. Detalii AICI.

Update 11:20: Gigi Becali a luat o decizie fără precedent. Detalii AICI

Update 09:20: Fanii Farului au făcut spectacol la antrenamentul echipei. Detalii AICI

Update 08:45: Bănel Nicoliță va susține FCSB în lupta la titlu cu Farul. Detalii AICI

Update 08:30: Dan Petrescu a anunțat că poate băga juniorii în partida cu Farul, din ultima etapă. Detalii AICI

Știrea inițială.

În cazul în care FCSB nu va pierde, atunci titlul se va decide în ultima etapă din play-off, atunci când vom avea partidele FCSB – Rapid și CFR – Farul. În acest moment, Farul are 47 de puncte, iar FCSB, 46.

Farul – FCSB LIVE TEXT | Radu Petrescu arbitrează ”finala”

Radu Petrescu a fost delegat la meciul Farul – FCSB, care va avea loc, duminică, de la ora 21.00, în etapa a noua din play-off-ul Ligii 1.

Petrescu va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Mihai Marica. În Camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Marius Badea, iar rezervă va fi Marian Barbu.

Denis Alibec și Malcom Edjouma sunt marii absenți

Denis Alibec a fost suspendat două etape după cartonașul roșu încasat pe finalul primei reprize a meciului de la Craiova. El va lipsi din derby-ul de titlu, la fel cum o va face și accidentatul Mihai Popescu.

Totuși, Hagi îi va avea la dispoziție pe Tudor Băluță, Ionuț Larie și Mazilu. De partea cealaltă, Charalambous nu se poate baza pe Malcom Edjouma.

Hagi, înaintea meciului care îi poate aduce Farului titlul

Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră să fie inspirat la meciul cu FCSB, la care jucătorii săi trebuie “să exceleze”.

“Suntem pe un drum bun şi foarte bun, încă nu am ajuns să fim excelenţi, fantastici sau geniali. Dacă vom câştiga meciul de duminică va fi un lucru excepţional pe care l-a făcut echipa, clubul în această perioadă. În momentul de faţă un rezultat e cert: vom participa în cupele europene. Am pus în spatele nostru patru cluburi foarte bune, foarte bine organizate, cu mai multă experienţă, cu poaate bani mai mulţi şi obiective de la început spuse de a câştiga. Suntem mândri de tot ce am făcut în acest sezon, din vară până acum, sunt mândru de jucătorii mei, am un grup extraordinar”, a spus Hagi.

El consideră că partida cu FCSB este foarte importantă, “cu o echipă foarte talentată, tehnică, cu experienţă mare”. “Noi trebuie să ne gândim doar la noi, să facem jocul nostru, să încercăm să facem mult mai bine ambele faze decât adversarul nostru. Ne dorim cele trei puncte, aceasta este mentalitatea la fiecare meci. Trei puncte foarte importante pentru a ajunge la excelent, excepţional. Viaţa merge înainte şi după acest meci. Vom continua procesul de dezvoltare. Suntem cu toţii mobilizaţi şi sperăm să câştigăm. Cred că va ieşi un meci foarte bun. Îmi pare rău că Alibec nu e cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Sper să fiu inspirat. Suntem pe primul loc, trebuie doar să rămânem pe primul loc. Sperăm să prindem o zi bună, să fim inspiraţi şi să câştigăm meciul. Sunt în faţa unui meci în care trebuie echipa mea să exceleze”, a afirmat Hagi.

Elias Charalambous, gata pentru ”finala” Farul – FCSB

Elias Charalambous este gata pentru „finala” Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cipriotul de pe banca FCSB-ului a transmis un mesaj de luptă pentru jucătorii săi şi a anunţat care este „cheia” pentru o victorie pe terenul liderului. E convins că poate câştiga în faţa trupei lui Gică Hagi.

„Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.

Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.

Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.

Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.

Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Farul – FCSB LIVE TEXT | FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Acum este la „mâna ei”. Roş-albaştrii au trei victorii la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și