Închide meniul

Farul – FCSB | Elias Charalambous, ofensivă totală spre titlu. Coman, Compagno şi Octavian Popescu atacă „tronul Regelui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 19:43

Reclamă
Farul – FCSB | Elias Charalambous, ofensivă totală spre titlu. Coman, Compagno şi Octavian Popescu atacă „tronul Regelui

Elias Charalambous, trei schimbări la pauză cu Hermannstadt

Elias Charalambous şi Florinel Coman / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Elias Charalambous joacă totul pe cartea atacului în Farul – FCSB şi a lansat o ofensivă totală spre titlu. A trimis în teren cei mai bine cotaţi jucători de atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vârful de lance este chiar golgheterul Andrea Compagno. Atacantul italian a reuşit să marcheze de 19 ori în Liga 1 în acest sezon, dintre care 14 goluri au fost în tricoul celor de la FCSB.

Elias Charalambous, ofensivă totală spre titlu

Din prima echipă nu lipseşte nici cel mai în formă jucător de la FCSB, Florinel Coman. De asemenea, antrenorul cipriot de la FCSB a decis să îl titularizeze şi pe Octavian Popescu, cel care nu a mai fost titular de două etape.

De asemenea, Elias Charalambous îl foloseşte pe Deian Sorescu pe postul de fundaş dreaptă. Dawa şi Tamm sunt fundaşii centrali, în timp ce Radunovic va juca pe partea stângă. Ovidiu Popescu, Darius Olaru şi Adrian Şut e trio-ul de la mijlocul terenului.

Cum arată echipa FCSB-ului în derby-ul cu Farul

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Reclamă

Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous, gata pentru ”finala” Farul – FCSB

Elias Charalambous este gata pentru „finala” Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cipriotul de pe banca FCSB-ului a transmis un mesaj de luptă pentru jucătorii săi şi a anunţat care este „cheia” pentru o victorie pe terenul liderului. E convins că poate câştiga în faţa trupei lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.

Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.

Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.

Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.

Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și