Închide meniul

Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 13:19

Reclamă
Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Andreea Dragoman - Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial

Andreea Dragoman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0. Andreea Dragoman s-a calificat în turul trei al Campionatului Mondial de tenis de masă, competiţie ce este live în AntenaPLAY, în perioada 20-28 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoman a învins-o pe Yilmaz, cu 4-0, şi a avut probleme doar în setul secund, adjudecat cu 14-12. Ea a câştigat restul seturilor, la 3, 4 şi 4.

În turul următor, Andreea Dragoman se va duela cu învingătoarea dintre Sreeja Akula şi jucătoarea de 40 de ani ce reprezintă Germania, Ying Han.

Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial

Dragoman a început să joace tenis de masă când nici nu împlinise șapte ani, la Mediaș, la C.S. Romgaz, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Vaida, iar primul rezultat notabil l-a obținut trei ani mai târziu, în 2007, când s-a clasat pe primul loc la Top 16 Europa, competiție rezervată minicadetelor.

În 2016, considerat cel mai bun an al său în competiția junioarelor, a ocupat locul 2 în Top 10 Europa, a fost a treia în Grand Final, a făcut parte din echipa României care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului CE, alături de Adina Diaconu, Andreea Clapa și Mihaela Plaeașu, și a culminat cu cucerirea titlului mondial la dublu, alături de Adina Diaconu, se arată pe cosr.ro.

Reclamă

România are 7 jucători la Campionatul Mondial

România participă cu şapte jucători la Mondialele de la Durban, Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Darius Movileanu, Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman.

Delegaţia este completată de antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff, Andrei Filimon, Ionuţ Seni, kinetoterapeuţii Adrian Mîrza, Petruţ Ghiţă, psihologul Mioara Şincan şi medicul Costin Dumitru.

Ultima medalie a României la Mondiale a fost obţinută de Ovidiu Ionescu, vicecampion mondial în proba de dublu masculin, la Budapesta, în 2019, alături de spaniolul Alvaro Robles.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și