Închide meniul

Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 13:19

Reclamă
Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Andreea Dragoman - Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial

Andreea Dragoman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0. Andreea Dragoman s-a calificat în turul trei al Campionatului Mondial de tenis de masă, competiţie ce este live în AntenaPLAY, în perioada 20-28 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoman a învins-o pe Yilmaz, cu 4-0, şi a avut probleme doar în setul secund, adjudecat cu 14-12. Ea a câştigat restul seturilor, la 3, 4 şi 4.

În turul următor, Andreea Dragoman se va duela cu învingătoarea dintre Sreeja Akula şi jucătoarea de 40 de ani ce reprezintă Germania, Ying Han.

Andreea Dragoman – Ozge Yilmaz 4-0, în turul 2 al Campionatului Mondial

Dragoman a început să joace tenis de masă când nici nu împlinise șapte ani, la Mediaș, la C.S. Romgaz, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Vaida, iar primul rezultat notabil l-a obținut trei ani mai târziu, în 2007, când s-a clasat pe primul loc la Top 16 Europa, competiție rezervată minicadetelor.

În 2016, considerat cel mai bun an al său în competiția junioarelor, a ocupat locul 2 în Top 10 Europa, a fost a treia în Grand Final, a făcut parte din echipa României care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului CE, alături de Adina Diaconu, Andreea Clapa și Mihaela Plaeașu, și a culminat cu cucerirea titlului mondial la dublu, alături de Adina Diaconu, se arată pe cosr.ro.

Reclamă

România are 7 jucători la Campionatul Mondial

România participă cu şapte jucători la Mondialele de la Durban, Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Darius Movileanu, Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman.

Delegaţia este completată de antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff, Andrei Filimon, Ionuţ Seni, kinetoterapeuţii Adrian Mîrza, Petruţ Ghiţă, psihologul Mioara Şincan şi medicul Costin Dumitru.

Ultima medalie a României la Mondiale a fost obţinută de Ovidiu Ionescu, vicecampion mondial în proba de dublu masculin, la Budapesta, în 2019, alături de spaniolul Alvaro Robles.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și