Închide meniul

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite, după demiterea de la Al Tai

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 16:59

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite, după demiterea de la Al Tai

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

Mirel Rădoi este aproape să semneze cu o nouă echipă din Emiratele Arabe Unite. Fostul selecţioner se pare că este în negocieri cu Al Bataeh, la doar câteva zile după ce a fost demis de către Al Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi nu duce lipsă de oferte, deşi a fost demis de Al Tai, echipă care se află pe locul şapte în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o nouă echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi se pare că este pe lista celor de la Al Bataeh, anunţă presa din Emiratele Arabe Unite. Echipa care îl doreşte pe tehnicianul român a terminat sezonul pe locul 12, la doar un singur punct distanţă de locurile direct retrogradabile.

Mirel Rădoi a fost demis de oficialii celor de la Al Tai, imediat după înfrângerea suferită în faţa trupei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Doar patru luni a rezistat Mirel Rădoi pe banca celor de la Al Tai, timp în care a obţinut patru victorii, patru remize şi cinci înfrângeri.

Reclamă

Mirel Rădoi a declarat, imediat după plecarea de la Al Tai, că se află deja în negocieri cu alt echipe, unele chiar din Emiratele Arabe Unite.

„Cu siguranță nu vom bate pasul pe loc, pentru că avem și alte oferte, eu și staff-ul meu. Două din Emirate și una din Qatar. Aici, în Arabia Saudită, îți e mai ușor să lucrezi, pentru că de la anul vor fi 8 jucători străini.

În Emirate sunt 5. Dar nu depinde doar de mine unde voi fi din vară, am mutat presiunea pe cluburi. Celor de aici, dar și celor care mă mai vor le-am dat lista cu jucătorii pe care mi-i doresc. Primul club care va face mutările, cu acela vom semna”, a declarat Mirel Rădoi, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter

Mirel Rădoi a fost impresionat de discuția pe care a avut-o cu Jose Mourinho, despre transferul său la Inter. Fostul selecționer a dezvăluit că tehnicianul lusitan dorea să-l aducă la Inter, unde ar fi urma să fie coechipier cu Cristi Chivu. Rădoi susține că dialogul purtat de Mourinho a reprezentat ceva ce l-a marcat enorm.

Mirel Rădoi a dezvăluit că au fost mai multe cluburi mari interesate de serviciile sale, de-a lungul timpului, însă momentul în care a purtat negocieri cu cei de la Inter a fost punctul culminant.

„Momentul culminant a fost când trebuia să se realizeze transferul la Inter. Chiar și după negocierile purtate între cluburi și discuția mea cu Mourinho, [transferul] nu s-a făcut.

Să stai față în față cu Mourinho, să-ți explice unele lucruri pe care le vrea de la tine, să-ți spună că el vrea un anume tip de fundaș central care să-l înlocuiască pe Cordoba, iar eu eram același tip… În mintea mea, era ca și cum nu mai rămăsese nimic de făcut decât să plătească banii și visul mi se va îndeplini.

În momentul în care vorbeam de fotbal cu Mourinho, imediat intervenea o întrebare de familie, imediat intervenea iar ceva despre fotbal, apoi intervenea iar… (n.r. încerca să-ți facă un profil) Exact. După aceea, punea o întrebare despre alimentație, despre recuperare, despre cum văd eu fotbalul într-un sistem, în alt sistem, în poziție de număr 6, în pozițe de fundaș central.

A fost o discuție fabuloasă! Nu degeaba i se spune „The Special One”. Afla lucruri de la tine aproape fără să-ți dai seama. Abia după ce terminai discuția, îți dădeai seama că ai spus mai mult decât ai fi vrut”, a declarat Mirel Rădoi, pentru gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și