Închide meniul

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite, după demiterea de la Al Tai

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 16:59

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite, după demiterea de la Al Tai

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mirel Rădoi, pe cale să preia o nouă echipă
  • Cine l-a ofertat pe fostul selecţioner

Mirel Rădoi este aproape să semneze cu o nouă echipă din Emiratele Arabe Unite. Fostul selecţioner se pare că este în negocieri cu Al Bataeh, la doar câteva zile după ce a fost demis de către Al Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi nu duce lipsă de oferte, deşi a fost demis de Al Tai, echipă care se află pe locul şapte în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o nouă echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi se pare că este pe lista celor de la Al Bataeh, anunţă presa din Emiratele Arabe Unite. Echipa care îl doreşte pe tehnicianul român a terminat sezonul pe locul 12, la doar un singur punct distanţă de locurile direct retrogradabile.

Reclamă

Mirel Rădoi a fost demis de oficialii celor de la Al Tai, imediat după înfrângerea suferită în faţa trupei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Doar patru luni a rezistat Mirel Rădoi pe banca celor de la Al Tai, timp în care a obţinut patru victorii, patru remize şi cinci înfrângeri.

Reclamă

Mirel Rădoi a declarat, imediat după plecarea de la Al Tai, că se află deja în negocieri cu alt echipe, unele chiar din Emiratele Arabe Unite.

„Cu siguranță nu vom bate pasul pe loc, pentru că avem și alte oferte, eu și staff-ul meu. Două din Emirate și una din Qatar. Aici, în Arabia Saudită, îți e mai ușor să lucrezi, pentru că de la anul vor fi 8 jucători străini.

În Emirate sunt 5. Dar nu depinde doar de mine unde voi fi din vară, am mutat presiunea pe cluburi. Celor de aici, dar și celor care mă mai vor le-am dat lista cu jucătorii pe care mi-i doresc. Primul club care va face mutările, cu acela vom semna”, a declarat Mirel Rădoi, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter

Mirel Rădoi a fost impresionat de discuția pe care a avut-o cu Jose Mourinho, despre transferul său la Inter. Fostul selecționer a dezvăluit că tehnicianul lusitan dorea să-l aducă la Inter, unde ar fi urma să fie coechipier cu Cristi Chivu. Rădoi susține că dialogul purtat de Mourinho a reprezentat ceva ce l-a marcat enorm.

Mirel Rădoi a dezvăluit că au fost mai multe cluburi mari interesate de serviciile sale, de-a lungul timpului, însă momentul în care a purtat negocieri cu cei de la Inter a fost punctul culminant.

„Momentul culminant a fost când trebuia să se realizeze transferul la Inter. Chiar și după negocierile purtate între cluburi și discuția mea cu Mourinho, [transferul] nu s-a făcut.

Să stai față în față cu Mourinho, să-ți explice unele lucruri pe care le vrea de la tine, să-ți spună că el vrea un anume tip de fundaș central care să-l înlocuiască pe Cordoba, iar eu eram același tip… În mintea mea, era ca și cum nu mai rămăsese nimic de făcut decât să plătească banii și visul mi se va îndeplini.

În momentul în care vorbeam de fotbal cu Mourinho, imediat intervenea o întrebare de familie, imediat intervenea iar ceva despre fotbal, apoi intervenea iar… (n.r. încerca să-ți facă un profil) Exact. După aceea, punea o întrebare despre alimentație, despre recuperare, despre cum văd eu fotbalul într-un sistem, în alt sistem, în poziție de număr 6, în pozițe de fundaș central.

A fost o discuție fabuloasă! Nu degeaba i se spune „The Special One”. Afla lucruri de la tine aproape fără să-ți dai seama. Abia după ce terminai discuția, îți dădeai seama că ai spus mai mult decât ai fi vrut”, a declarat Mirel Rădoi, pentru gsp.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Fotbal extern • 1 mart., 20:55
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai