Închide meniul

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter: „Nu degeaba i se spune «The Special One»!”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 8:47

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter: Nu degeaba i se spune «The Special One»!”

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter

Mirel Rădoi / Profimedia

  • Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul său la Inter
  • Dezvăluirile făcute de fostul selecționer

Mirel Rădoi a fost impresionat de discuția pe care a avut-o cu Jose Mourinho, despre transferul său la Inter. Fostul selecționer a dezvăluit că tehnicianul lusitan dorea să-l aducă la Inter, unde ar fi urma să fie coechipier cu Cristi Chivu. Rădoi susține că dialogul purtat de Mourinho a reprezentat ceva ce l-a marcat enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter a fost pe urmele lui Mirel Rădoi, în perioada în care echipa era antrenată de Jose Mourinho. Antrenorul lusitan și-l dorea pe român, însă suma de transfer cerută de FCSB era una mult prea mare, motiv pentru care transferul nu s-a realizat.

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter

Mirel Rădoi a dezvăluit că au fost mai multe cluburi mari interesate de serviciile sale, de-a lungul timpului, însă momentul în care a purtat negocieri cu cei de la Inter a fost punctul culminant.

Reclamă

Fostul selecționer susține că aceasta era o șansă imensă pentru el la momentul respectiv, întâlnirea cu Jose Mourinho fiind una de vis. Rădoi povestește că antrenorul lusitan și-l dorea la Inter, dialogul cu acesta, de la București, fiind unul extrem de deschis.

„Momentul culminant a fost când trebuia să se realizeze transferul la Inter. Chiar și după negocierile purtate între cluburi și discuția mea cu Mourinho, [transferul] nu s-a făcut.

Reclamă

Să stai față în față cu Mourinho, să-ți explice unele lucruri pe care le vrea de la tine, să-ți spună că el vrea un anume tip de fundaș central care să-l înlocuiască pe Cordoba, iar eu eram același tip… În mintea mea, era ca și cum nu mai rămăsese nimic de făcut decât să plătească banii și visul mi se va îndeplini.

„Urma să fiu coleg cu Cristi Chivu la Inter!”

Am jucat alături de Chivu la echipa națională a României, urma să jucăm împreună și la Inter. Nefăcându-se acest transfer, eram într-o groapă din punct de vedere psihologic. Oarecum, problemele astea le-am transpus mai departe și acasă. Nu mai vorbeam nici cu familia, nici cu soția, copilul, nu ieșeam în parc, eram numai în casă.

În momentul în care vorbeam de fotbal cu Mourinho, imediat intervenea o întrebare de familie, imediat intervenea iar ceva despre fotbal, apoi intervenea iar… (n.r. încerca să-ți facă un profil) Exact. După aceea, punea o întrebare despre alimentație, despre recuperare, despre cum văd eu fotbalul într-un sistem, în alt sistem, în poziție de număr 6, în pozițe de fundaș central.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o discuție fabuloasă! Nu degeaba i se spune „The Special One”. Afla lucruri de la tine aproape fără să-ți dai seama. Abia după ce terminai discuția, îți dădeai seama că ai spus mai mult decât ai fi vrut”, a declarat Mirel Rădoi, pentru gsp.ro.

Mirel Rădoi a fost demis de la Al-Tai, după înfrângerea cu Cristiano Ronaldo

Mirel Rădoi a fost demis de la Al-Tai! Decizia arabilor a venit după eșecul cu Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo (0-2). Fostul selecționer ajunsese în Arabia Saudită în luna ianuarie a acestui an.

Rădoi a condus-o pe Al-Tai doar 13 meciuri și arabii au anunțat pe contul de Twitter că în locul său va rămâne, pentru o perioadă de timp, Pareto, fostul său antrenor secund.

Rădoi ajungea la Al-Tai în ianuarie, iar de atunci, în cele 13 meciuri în care a condus echipa a înregistrat patru victorii, cinci eșecuri și patru egaluri. Al-Tai a marcat 30 de goluri, încasând 29.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune