Închide meniul

Cotele româncelor la câştigarea trofeului de la Roland Garros, după tragerea la sorţi a tabloului! Iga Swiatek e favorită

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 17:56

Reclamă
Cotele româncelor la câştigarea trofeului de la Roland Garros, după tragerea la sorţi a tabloului! Iga Swiatek e favorită

Cotele româncelor la câştigarea trofeului de la Roland Garros, după tragerea la sorţi a tabloului

Zgura turneului de la Roland Garros / Profimedia Images

Cotele româncelor la câştigarea trofeului de la Roland Garros 2023 sunt uriaşe. Principala favorită a specialiştilor este numărul unu mondial, Iga Swiatek.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are trei reprezentante pe tabloul principal al Openului francez. Este vorba despre Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, iar cele trei şi-au aflat deja adversarele din turul 3.

Cotele româncelor la câştigarea trofeului de la Roland Garros

Sorana Cîrstea are cotă 100 pentru a pune mâna pe trofeul adjudecat de Simona Halep în 2018. Irina Begu are cotă 150, iar Ana Bogdan o cotă de 200 pentru victoria supremă la Roland Garros.

Principala favorită la triumful de la Paris este Iga Swiatek, cu o cotă de 1.85. Aryna Sabalenka (6.50), Elena Rybakina (7), Barbora Krejcikova (18), Ons Jabeur (22), Coco Gauff (22) şi Jelena Ostapenko (25) se află şi ele pe lista jucătoarelor cotate cu şanse reale.

Pe tabloul masculin, Carlos Alcaraz e primul pe lista bookmakerilor, cu o cotă de 2.35. Novak Djokovic e al doilea (3.25), iar Holger Rune (7.50) completează podiumul. Daniil Medvedev (9) şi Stefanos Tsitsipas (15) vor lupta de asemenea cu şanse pentru trofeul de la Roland Garros.

Reclamă
Reclamă 4

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros. În urma tragerii la sorţi de joi, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan au aflat cu cine vor evolua în primul tur al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Cîrstea, locul 31 WTA este cap de serie şi se va duela cu Jasmine Paolini în primul tur. Cele două s-au mai duelat o singură dată, în 2021, iar jucătoarea din Franţa s-a impus în trei seturi, la turneul de la Portoroz.

Dacă va reuşi să treacă de Paolini, Cîrstea se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Kateryna Baindl şi o jucătoare venită din calificări.

Reclamă

De cealaltă parte, Irina Begu o va întâlni pe Anna Bondar. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum, iar duelul din primul tur de la Roland Garros va reprezenta o premieră.

Dacă va trece de Bondar, Begu se va duela în turul secund cu învingătoarea partidei Sara Errani – Jil Teichmann.

A treia româncă prezentă pe tabloul principal de la Roland Garros este Ana Bogdan, locul 60 WTA. Aceasta se va duela cu Caty McNally, ocupanta locului 54 WTA. De asemenea, şi pentru Bogdan duelul este unul în premieră, deoarece nu s-a mai întâlnit până în prezent.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și