Închide meniul

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros! Cu cine vor juca Sorana Cîrstea şi Irina Begu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 15:50

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros! Cu cine vor juca Sorana Cîrstea şi Irina Begu

Româncele şi-au aflat primele de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros. În urma tragerii la sorţi de joi, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan au aflat cu cine vor evolua în primul tur al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros se va desfăşura în perioada 28 mai – 11 iuni. Simona Halep ratează Openul Francez din cauza suspendării pentru dopaj.

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, locul 31 WTA este cap de serie şi se va duela cu Jasmine Paolini în primul tur. Cele două s-au mai duelat o singură dată, în 2021, iar jucătoarea din Franţa s-a impus în trei seturi, la turneul de la Portoroz.

Dacă va reuşi să treacă de Paolini, Cîrstea se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Kateryna Baindl şi o jucătoare venită din calificări.

De cealaltă parte, Irina Begu o va întâlni pe Anna Bondar. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum, iar duelul din primul tur de la Roland Garros va reprezenta o premieră.

Reclamă

Dacă va trece de Bondar, Begu se va duela în turul secund cu învingătoarea partidei Sara Errani – Jil Teichmann.

A treia româncă prezentă pe tabloul principal de la Roland Garros este Ana Bogdan, locul 60 WTA. Aceasta se va duela cu Caty McNally, ocupanta locului 54 WTA. De asemenea, şi pentru Bogdan duelul este unul în premieră, deoarece nu s-a mai întâlnit până în prezent.

Patricia Ţig anunţase iniţial că va participa la Roland Garros, folosind clasamentul protejat, însă aceasta a decis să se retragă de pe tabloul principal de la Openul Francez.

Reclamă 4 / 0/3

În primul tur se anunţă două dueluri extrem de interesante, Victoria Azarenka – Bianca Andreescu şi Karolina Pliskova – Sloane Stephens.

Iga Swiatek, liderul mondial, se va duela cu Cristina Bucşa în primul tur.

Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros

Paula Badosa ratează turneul de la Roland Garros. Jucătoarea spaniolă de pe locul 29 WTA nu va juca la turneul de la Paris şi probabil nici la Wimbledon, din cauza unei noi accidentări, conform unei postări proprii pe reţelele de socializare, citată de EFE.

„Când totul părea că mergea bine, noi ştiri proaste chiar înaintea unui Grand Slam. În turneul de la Roma am suferit o fractură de stres la coloana vertebrală. A fost o veste dură după un început de an atât de dificil din cauza accidentărilor.

Voi sta câteva săptămâni în afara turneelor. Mulţumesc tuturor celor care au fost mereu alături de mine”, a scris, joi, Badosa, sfertfinalistă la Roland Garros în 2021.

După un început de an marcat de accidentări, Badosa a revenit la nivelul său obişnuit la Madrid şi Roma, unde a atins optimile respectiv sferturile de finală.

Reclamă

Turneul de Grand Slam de la Roland Garrod debutează duminică şi se va încheia pe 11 iunie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și