Închide meniul

Probleme de lot la Farul, înaintea duelului cu CFR Cluj! Gică Hagi a anunţat că şase jucători nu pot juca

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 16:37

Reclamă
Probleme de lot la Farul, înaintea duelului cu CFR Cluj! Gică Hagi a anunţat că şase jucători nu pot juca

Petrolul Farul LIVE TEXT

Gică Hagi, la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Gică Hagi a anunţat că se confruntă cu probleme de lot la Farul, înaintea duelului din ultima etapă a sezonului, cu CFR Cluj. „Regele” a dezvăluit că nu se poate baza pe Andrei Borza, Kiki şi Nicolas Popescu, pe lângă cei trei indisponibili din rundele precedente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va deplasa în Gruia, pentru duelul cu CFR Cluj. Constănţenii nu mai au miză, fiind deja campioni, însă clujenii se luptă penru clasarea pe locul al treilea, loc care duce în cupele europene. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi a anunţat că se confruntă cu probleme de lot, înainte de CFR Cluj – Farul

Gică Hagi a prefaţat duelul cu trupa lui Da Petrescu, şi s-a declarat convins că partida din Gruia va fi una foarte dificilă. „Regele” vrea victoria, deşi echipa sa a devenit matematic campioană în runda precedentă, după victoria cu FCSB.

De asemenea, Hagi a dezvăluit că nu mai puţin de şase jucători de la Farul vor fi indisponibili pentru duelul cu CFR Cluj, fiind orba de Gustavo, Mihai Popescu, Denis Alibec, Andrei Borza, Kiki şi Nicolas Popescu.

„Am avut un an fantastic, în care ne-am depășit toate obiectivele. A fost un sezon incredibil pentru Constanța și pentru Dobrogea.

Reclamă

Suntem împliniți și fericiți, dar și foarte motivați de acum înainte să facem o echipă și mai bună și mai competitivă, atât pe plan intern, cât și în Europa. Ne-am responsabilizat mult mai mult, am văzut că se poate, avem încredere.

În ultima partidă, avem o deplasare grea, la fosta campioană, care a câștigat titlul în ultimii ani. Ne cunoaștem foarte bine, o echipă pragmatică, verticală, cu un antrenor cu experiență, câștigător. CFR ne va supune presiunii și ne va duce la un joc care poate fi mai direct, dar vom încerca să ne impunem și să controlăm jocul, astfel încât să câștigăm, așa cum ne-am propus mereu la fiecare meci de la începutul campionatului.

Legat de lot, sunt cei trei, Gustavo, Popescu și Alibec, care nu pot să joace. După meci (n.r. cu FCSB), Borza nu este 100% și nu face deplasarea cu noi, Kiki a jucat în ultima lună cu o problemă mare la tibie și l-am lăsat să plece în Franța. Are o fractură de stres, așa mi-a spus doctorul. Mai e și Nicolas Popescu, care are o problemă musculară și nu face nici el deplasarea”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Preţul uriaş pe care Gică Hagi i l-a stabilit lui Adrian Mazilu

Preţul uriaş pe care Gică Hagi i l-a stabilit lui Adrian Mazilu. Dacă Hagi va primi suma dorită, Mazilu ar intra în topul celor mai scumpi jucători români.

Adrian Mazilu, la doar 17 ani, a avut un sezon de vis la Farul. A marcat de 6 ori în Liga 1 şi a ridicat trofeul de campion după victoria cu FCSB. Hagi simte că poate da o lovitură financiară de proporţii cu Adrian Mazilu, având în vedere calităţile acestuia dar şi vârsta.

Conform digisport.ro, Gică Hagi ar dori să obţină în jur de 8 milioane de euro pentru Mazilu. Suma ar putea să scadă în cazul în care Farul va păstra nişte procente în cazul unei vânzări. De altfel, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Mazilu se află printre cei 4 jucători care pot pleca de la Farul în această vară.

”Din ultima mea discuție cu el (n.r. cu Gică Hagi), am înțeles că sunt patru jucători care vor părăsi clubul. Sunt oferte pentru Mazilu, Borza, Enes Sali și Băluță. Deci Băluță n-a stat decât un an”, a spus Ilie Dumitrescu pentru sursa mai sus citată.

Dacă Hagi va obţine suma de 8 milioane de euro pe Adrian Mazilu, atunci acesta ar intra în top 10 cei mai scumpi jucători români.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și