Închide meniul
Foto

Fiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare. Apariţie rară alături de tatăl ei

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 9:22

Reclamă
Fiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare. Apariţie rară alături de tatăl ei

Fiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare

Ilie Dumitrescu, alături de fiica ei/ Instagram Ilie Dumitrescu

Fiica lui Ilie Dumitrescu este de o frumuseţe răpitoare! Aceasta a avut o apariţie rară alături de tatăl ei, în ziua în care a absolvit liceul. Fostul internaţional a fost alături de singura sa fiică, într-un moment special pentru ea. Mayra a urmat cursurile Şcolii Cambridge, din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayra Daria este fiica pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. Fostul internaţional mai are trei băieţi, Toto, Sică şi Dani.

Fiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare

Ilie Dumitrescu nu a putut rata ziua în care singura lui fiică a absolvit liceul. Fostul internaţional a fost alături de Mayra, când aceasta a sărbătorit terminarea celor 12 clase.

„Mister” a postat două fotografii alături de fiica sa, cât şi un mesaj superb.

„Sfârşitul unui capitol extrem de important. Felicitări şi mult succes în tot ceea ce vrei să faci în viitor, draga mea fiică”, se arată în mesajul postat de Ilie Dumitrescu, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ilie Dumitrescu (@ilie_dumitrescu)

De asemenea, fostul internaţional şi-a manifestat şi dragostea infinită pentru fiica lui: „Te iubesc cel mai mult!„, a mai transmis Ilie Dumitrescu.

Mayra Daria este de o frumuseţe ieşită din comun, iar în cele două fotografii postate de tatăl său, aceasta este îmbrăcată într-o robă, specifică absolvenţilor de liceu.

Reclamă

De asemenea, fiica lui Ilie Dumitrescu a imortalizat şi ea momentul în care a terminat liceul, şi a postat de asemenea mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, unde este alături de mai multe colege de liceu (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Fiica lui Ilie Dumitrescu vrea să devină actriţă

Mayra Daria are 17 ani și visează la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto, a urmat calea actoriei. Cei doi au și jucat împreună în câteva producții.

„Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie.

Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu despre Mayra, la finalul anului trecut, citat de libertateapentrufemei.ro.

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit de două ori și are trei băieți, Sică, Dani și Toto, și o fată, pe Mayra Daria. Unica fiică a fostului mare fotbalist e rodul iubirii cu fostul fotomodel Letița Badea, care i-a fost soție lui Ilie în perioada 1994-2007.

Primii săi băieți, Sică și Dani, sunt concepuți cu prima soție, Nela, de care Ilie a divorțat în 1993.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și