Închide meniul

Cristi Balaj, dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu: „E dărâmat, extenuat, frustrat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 11:04

Reclamă
Cristi Balaj, dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu: „E dărâmat, extenuat, frustrat!

Dan Petrescu trece prin momente grele

Dan Petrescu / Hepta

Cristi Balaj a făcut dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu. Preşedintele celor de la CFR Cluj a spus că antrenorul trece prin momente dificile. Dan Petrescu a cedat nervos şi după înfrângerea cu Farul, când a început să înjure, să se ia de Hagi şi să sară la bătaie cu Zoltan Iaşko, unul dintre colaboratorii „Regelui” de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a spus că ultimul sezon l-a consumat enorm pe Dan Petrescu. Balaj a spus că starea de spirit a antrenorului s-a schimbat pe parcurusul sezonului în Liga 1.

Cristi Balaj, dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu

”În altă ordine de idei văd un Dan Petrescu în acest moment diferit faţă de cel pe care l-am întâlnit în momentul în care m-am dus eu la Cluj. E dărâmat, extenuat, frustrat, are impresia că nu e sprijinit suficient. Nu înseamnă că dacă am condamnat anumite gesturi, nu l-am şi apărat”, a spus Cristi Bala la orangesport.ro.

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul de la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul creat la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” a făcut o adevărată criză de nervi, însă după ce s-a calmat, la contactat pe „Rege” pentru a lămuri lucrurile, anunţă Cristi Balaj.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a certat cu jucătorii constănţeni şi a purtat un scurt dialog aprins şi cu Gică Hagi.

Reclamă

Cristi Balaj a dezvăluit că Dan Petrescu a luat legătura imediat cu Gică Hagi, după episodul petrecut la finalul duelului dintre CFR Cluj şi Farul. Preşedintele clujenilor susţine că relaţia celor doi este „greu de perceput”, şi astfel „Bursucul” a ţinut să discute cu „Regele” după ce şi-a ieşit din minţi pe teren. De asemenea, Petrescu a vorbit şi cu Zoltan Iaşko.

De asemenea, Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Farul, pe care îi felicită pentru sezonul de vis avut în Liga 1.

„Am vorbit cu Dan, mi-a spus că le-a trimis mesaje lui Zoli Iașko, lui Gică Hagi, a și vorbit cu ei la telefon. Relația pe care Dan o are cu Gică Popescu și cu Gică Hagi nouă ne e greu să o percepem, e la un nivel superior.

Reclamă 4 / 0/3

În fotbal, există profesionalism și felicit Farul Constanța nu doar pentru că a câștigat campionatul, ci pentru că a tratat competiția cu seriozitate”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
Vezi toate știrile
Citește și