Închide meniul

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul de la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2! Anunţul lui Cristi Balaj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 23:46

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul de la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2! Anunţul lui Cristi Balaj

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul de la CFR Cluj - Farul 1-2

Dan Petrescu şi Gică Hagi, în timpul unui meci dintre CFR Cluj şi Farul/ Hepta

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul creat la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” a făcut o adevărată criză de nervi, însă după ce s-a calmat, la contactat pe „Rege” pentru a lămuri lucrurile, anunţă Cristi Balaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a certat cu jucătorii constănţeni şi a purtat un scurt dialog aprins şi cu Gică Hagi.

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul de la CFR Cluj – Farul 1-2

Cristi Balaj a dezvăluit că Dan Petrescu a luat legătura imediat cu Gică Hagi, după episodul petrecut la finalul duelului dintre CFR Cluj şi Farul. Preşedintele clujenilor susţine că relaţia celor doi este „greu de perceput”, şi astfel „Bursucul” a ţinut să discute cu „Regele” după ce şi-a ieşit din minţi pe teren. De asemenea, Petrescu a vorbit şi cu Zoltan Iaşko.

De asemenea, Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Farul, pe care îi felicită pentru sezonul de vis avut în Liga 1.

„Am vorbit cu Dan, mi-a spus că le-a trimis mesaje lui Zoli Iașko, lui Gică Hagi, a și vorbit cu ei la telefon. Relația pe care Dan o are cu Gică Popescu și cu Gică Hagi nouă ne e greu să o percepem, e la un nivel superior.

Reclamă

În fotbal, există profesionalism și felicit Farul Constanța nu doar pentru că a câștigat campionatul, ci pentru că a tratat competiția cu seriozitate”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Cristi Balaj a anunţat că nu e sigur că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj

Cristi Balaj a anunţat că nu e sigur că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj. Fosta campioană a României riscă să rateze cupele europene. CFR Cluj dă bătălia finală pentru Conference League cu FC U Craiova.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2024 şi nu a semnat prelungirea contractului până în 2029, aşa cum i-a propus patronul Neluţu Varga.

Reclamă 4 / 0/3

Este prematur, nu știm ce va urma, pentru că depinde și de el, nu numai de noi (n.r. – dacă e sigur că va rămâne sigur Dan Petrescu)„, a spus Cristi Balaj în exclusivitate pentru AS.ro.

Dan Petrescu a făcut scandal monstru după înfrângerea cu Farul. A înjurat, s-a luat de Hagi şi a fost la un pas să se ia la bătaie cu Zoltan Iaşko.

„S-a mai liniștit! El s-a simțit foarte rău, ieri, probleme medicale. A fost într-o stare fizică și psihică, care nu i-ar fi permis să se prezinte la finalul meciului”, a mai spus Balaj.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a dus „glonţ” la jucătorii lui Gică Hagi, şi a purtat un dialog aprins cu Dragoş Nedelcu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și