Închide meniul

Cristi Balaj, dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu: „E dărâmat, extenuat, frustrat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 11:04

Reclamă
Cristi Balaj, dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu: „E dărâmat, extenuat, frustrat!

Dan Petrescu trece prin momente grele

Dan Petrescu / Hepta

Cristi Balaj a făcut dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu. Preşedintele celor de la CFR Cluj a spus că antrenorul trece prin momente dificile. Dan Petrescu a cedat nervos şi după înfrângerea cu Farul, când a început să înjure, să se ia de Hagi şi să sară la bătaie cu Zoltan Iaşko, unul dintre colaboratorii „Regelui” de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a spus că ultimul sezon l-a consumat enorm pe Dan Petrescu. Balaj a spus că starea de spirit a antrenorului s-a schimbat pe parcurusul sezonului în Liga 1.

Cristi Balaj, dezvăluiri teribile despre Dan Petrescu

”În altă ordine de idei văd un Dan Petrescu în acest moment diferit faţă de cel pe care l-am întâlnit în momentul în care m-am dus eu la Cluj. E dărâmat, extenuat, frustrat, are impresia că nu e sprijinit suficient. Nu înseamnă că dacă am condamnat anumite gesturi, nu l-am şi apărat”, a spus Cristi Bala la orangesport.ro.

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul de la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2

Dan Petrescu i-a dat mesaj lui Gică Hagi, după scandalul creat la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” a făcut o adevărată criză de nervi, însă după ce s-a calmat, la contactat pe „Rege” pentru a lămuri lucrurile, anunţă Cristi Balaj.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a certat cu jucătorii constănţeni şi a purtat un scurt dialog aprins şi cu Gică Hagi.

Reclamă

Cristi Balaj a dezvăluit că Dan Petrescu a luat legătura imediat cu Gică Hagi, după episodul petrecut la finalul duelului dintre CFR Cluj şi Farul. Preşedintele clujenilor susţine că relaţia celor doi este „greu de perceput”, şi astfel „Bursucul” a ţinut să discute cu „Regele” după ce şi-a ieşit din minţi pe teren. De asemenea, Petrescu a vorbit şi cu Zoltan Iaşko.

De asemenea, Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Farul, pe care îi felicită pentru sezonul de vis avut în Liga 1.

„Am vorbit cu Dan, mi-a spus că le-a trimis mesaje lui Zoli Iașko, lui Gică Hagi, a și vorbit cu ei la telefon. Relația pe care Dan o are cu Gică Popescu și cu Gică Hagi nouă ne e greu să o percepem, e la un nivel superior.

Reclamă 4 / 0/3

În fotbal, există profesionalism și felicit Farul Constanța nu doar pentru că a câștigat campionatul, ci pentru că a tratat competiția cu seriozitate”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și