Închide meniul

Karim Benzema, gata să plece de la Real Madrid! Starul francez va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 22:30

Reclamă
Karim Benzema, gata să plece de la Real Madrid! Starul francez va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Karim Benzema este gata să plece de la Real Madrid în Arabia Saudită

Karim Benzema / Profimedia Images

Karim Benzema este gata să plece de la Real Madrid, urmând să se transfere în Arabia Saudită. Atacantul francez se pare că este decis să îi părăsească pe madrileni, și ar urma să fie adversarul lui Cristiano Ronaldo, în prima ligă saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema evoluează de 14 ani la Real Madrid. Starul francez, deținătorul Balonului de Aur, a scris istorie pe Santiago Bernabeu, iar actualul său contract expiră la finalul acestui sezon.

Karim Benzema este gata să plece de la Real Madrid în Arabia Saudită

Presa din Spania anunță faptul că Benzema s-ar fi înțeles cu Al-Ittihad, campioana Arabiei Saudite. AS.com notează faptul că saudiții îi oferă starului francez un contract valabil pe două sezoane, și un salariu de 100 de milioane de euro.

Se pare că oficialii formației din Golf negociază cu starul francez de câteva luni, iar transferul său la Al-Ittihad ar reprezenta o altă lovitură de imagine dată de fotbalul din Arabia Saudită.

Sursa citată mai sus notează faptul că Benzema l-ar fi contactat pe Cristiano Ronaldo pentru a-l întreba pe starul lusitan despre fotbalul din Arabia Saudită, dar și despre cum este viața în Golf.

Reclamă

Deși transferul lui Karim Benzema la Al-Ittihad este aproape concretizat, francezul încă nu le-a prezentat șefilor de la Real Madrid decizia sa finală.

Dacă va semna cu Al-Ittihad, Karim Benzema va pune capăt unei perioade de 14 ani petrecute la Real Madrid, formație alături de care a scris istorie.

Alvaro Rodriguez, considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid

Alvaro Rodriguez este considerat înlocuitorul lui Karim Benzema la Real Madrid! Noul pariu al lui Florentino Perez are numai 18 ani, însă reprezintă o mare speranță pentru campioana Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul fotbalist uruguayan este considerat viitorul din atacul lui Real Madrid, date fiind calitățile de vârf veritabil ale acestuia. Fotbalistul are 1.93m înălțime, o viteză foarte bună, dar și o tehnică ieșită din comun pentru poziția în care joacă.

Toate aceste calități l-au făcut să aibă deja o cotă de piață de 6 milioane de euro, deși a jucat doar în 4 meciuri din La Liga pentru Real Madrid. În aceste apariții, a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

„Ancelotti îl consideră pe Alvaro drept înlocuitorul de drept al lui Benzema. Este la cel mai bun club din lume, iar cota sa de piață este impresionantă la 18 ani”, a declarat agentul jucătorului, potrivit presei din Spania.

Cotat deja la 6 milioane de euro, Alvaro Rodriguez este una dintre marile speranțe ale celor de la Real Madrid. El a înscris în acest sezon într-un meci de La Liga cu Atletico Madrid.

Tânărul atacant Alvaro Rodriguez a ales să reprezinte Uruguay la nivel internaţional. El avea ar fi putut opta şi pentru naţionala Spaniei, anunță news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și