Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „N-are rost să vorbim despre el!”

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 11:14

Reclamă
Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „N-are rost să vorbim despre el!

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a transmis un mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu se pune problema ca fundaşul să revină în Liga 1, deoarece se află sub contract cu Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş evoluează la Cremonese de la începutul sezonului. Fundaşul mai are contract cu formaţia care a retrogradat în acest sezon, până în vara lui 2025.

Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali a negat informaţia conform căreia Vlad Chiricheş s-ar afla în negocieri cu FCSB. Latifundiarul din Pipera a declarat că fundaşul nu va reveni la formaţia roş-albastră, deoarece se află sub contract cu Cremonese.

De asemenea, Becali a dezvăluit că înţelegerea fundaşului la formaţia din Italia va expira peste două sezoane, şi este pusă în joc o sumă considerabilă de bani, dacă ar alege să plece de la echipă în această vară.

„Nu știu despre Chiricheș, nu știu despre ce vorbiți! Omul ăla are un contract acolo, îi facem rău dacă vorbim despre el. Cine a zis despre el? Voi ați spus! Mai are doi ani de contract, dacă e să rezilieze are de luat 300.000 de euro, cel puțin. Sunt bani mulți!

Reclamă

N-are rost să vorbim despre Chiricheș. Despre Chiricheș n-are rost să discutăm, mai are doi ani. Terminați cu Chiricheș!”, a declarat Gigi Becali.

La FCSB, Vlad Chiricheş a mai evoluat în perioada 2013 – 2015. Gigi Becali îl cumpăra de la Pandurii, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, şi ulterior, doi ani mai târziu, fundaşul era transferat de Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

„A pierdut o groază de bani, nu mai e om!”. Gigi Becali, în suferinţă după ce FCSB a pierdut titlul

Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali este în suferinţă, după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1. Din 2015 nu au mai devenit roş-albaştrii campionii României. Latifundiarul din Pipera spera să îşi vadă echipa în grupele UEFA Champions League, dar mai are de aşteptat până să îşi vadă visul împlinit.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul vicecampioanei României îşi dorea să-şi asigure bugetul de la UEFA. Planul i-a fost spulberat de Gică Hagi.

„N-am vorbit cu el. N-am vorbit deloc. Nici măcar cu Luțu nu am vorbit. (n.r. e supărat Gigi Becali?) Cum să nu, nu mai e om. În primul rând el e omul banului. A pierdut o groază de bani, milioane. E învățat cu pierderile și la jocuri. Gigi este un tip care e învățat să câștige. Mai ales la bani„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB, după ce anunţase că vrea să vândă echipă şi că a primit mai multe oferte. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a cerut binecuvântare de la duhovnic pentru a se retrage din fotbal.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și