Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „N-are rost să vorbim despre el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 11:14

Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „N-are rost să vorbim despre el!

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a transmis un mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu se pune problema ca fundaşul să revină în Liga 1, deoarece se află sub contract cu Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş evoluează la Cremonese de la începutul sezonului. Fundaşul mai are contract cu formaţia care a retrogradat în acest sezon, până în vara lui 2025.

Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali a negat informaţia conform căreia Vlad Chiricheş s-ar afla în negocieri cu FCSB. Latifundiarul din Pipera a declarat că fundaşul nu va reveni la formaţia roş-albastră, deoarece se află sub contract cu Cremonese.

De asemenea, Becali a dezvăluit că înţelegerea fundaşului la formaţia din Italia va expira peste două sezoane, şi este pusă în joc o sumă considerabilă de bani, dacă ar alege să plece de la echipă în această vară.

„Nu știu despre Chiricheș, nu știu despre ce vorbiți! Omul ăla are un contract acolo, îi facem rău dacă vorbim despre el. Cine a zis despre el? Voi ați spus! Mai are doi ani de contract, dacă e să rezilieze are de luat 300.000 de euro, cel puțin. Sunt bani mulți!

Reclamă

N-are rost să vorbim despre Chiricheș. Despre Chiricheș n-are rost să discutăm, mai are doi ani. Terminați cu Chiricheș!”, a declarat Gigi Becali.

La FCSB, Vlad Chiricheş a mai evoluat în perioada 2013 – 2015. Gigi Becali îl cumpăra de la Pandurii, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, şi ulterior, doi ani mai târziu, fundaşul era transferat de Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

„A pierdut o groază de bani, nu mai e om!”. Gigi Becali, în suferinţă după ce FCSB a pierdut titlul

Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali este în suferinţă, după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1. Din 2015 nu au mai devenit roş-albaştrii campionii României. Latifundiarul din Pipera spera să îşi vadă echipa în grupele UEFA Champions League, dar mai are de aşteptat până să îşi vadă visul împlinit.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul vicecampioanei României îşi dorea să-şi asigure bugetul de la UEFA. Planul i-a fost spulberat de Gică Hagi.

„N-am vorbit cu el. N-am vorbit deloc. Nici măcar cu Luțu nu am vorbit. (n.r. e supărat Gigi Becali?) Cum să nu, nu mai e om. În primul rând el e omul banului. A pierdut o groază de bani, milioane. E învățat cu pierderile și la jocuri. Gigi este un tip care e învățat să câștige. Mai ales la bani„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB, după ce anunţase că vrea să vândă echipă şi că a primit mai multe oferte. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a cerut binecuvântare de la duhovnic pentru a se retrage din fotbal.

Recomandări
  • Gigi Becali, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş
  • Ce a declarat patronul de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și