Închide meniul

„A pierdut o groază de bani, nu mai e om!”. Gigi Becali, în suferinţă după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 18:15

Reclamă
„A pierdut o groază de bani, nu mai e om!. Gigi Becali, în suferinţă după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1

Gigi Becali, în suferinţă după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la Palat / Profimediaimages

Dumitru Dragomir anunţă că Gigi Becali este în suferinţă, după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1. Din 2015 nu au mai devenit roş-albaştrii campionii României. Latifundiarul din Pipera spera să îşi vadă echipa în grupele UEFA Champions League, dar mai are de aşteptat până să îşi vadă visul împlinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bun prieten cu Becali, „Mitică” Dragomir a evitat să-l mai sune pe patronul lui FCSB după „finala” pierdută la Ovidiu, în faţa Farului. Fostul preşedinte al LPF anunţă că Gigi Becali trece prin clipe grele.

Gigi Becali, în suferinţă după ce FCSB a pierdut din nou titlul în Liga 1

Patronul vicecampioanei României îşi dorea să-şi asigure bugetul de la UEFA. Planul i-a fost spulberat de Gică Hagi.

N-am vorbit cu el. N-am vorbit deloc. Nici măcar cu Luțu nu am vorbit. (n.r. e supărat Gigi Becali?) Cum să nu, nu mai e om. În primul rând el e omul banului. A pierdut o groază de bani, milioane. E învățat cu pierderile și la jocuri. Gigi este un tip care e învățat să câștige. Mai ales la bani„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB, după ce anunţase că vrea să vândă echipă şi că a primit mai multe oferte. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a cerut binecuvântare de la duhovnic pentru a se retrage din fotbal.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera nu este lăsat de duhovnic şi de familie să renunţe la clubul din Berceni. În condiţiile date, este dispus să mai investească cel puţin un an la echipă.

Ce să vând? Nu am binecuvântare. Am cerut binecuvântare de la duhovnic să o vând pe FCSB şi nu am binecuvântare de la duhovnic. Şi de la părinţi. Şi atunci, nu o fac. Deşi nu ştiu dacă este benefică pentru mine echipa. Îmi afectează sănătatea, nu mai este ce a fost„, a spus Gigi Becali, după ratarea titlului.

Câţi bani primesc Farul, FCSB şi CFR Cluj

Gică Hagi a dat şi un „tun” financiar, după ce şi-a ajutat echipa să câştige titlul. Farul va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Marea lovitură o poate da în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde constănţenii au obţinut calificarea după ce au devenit campionii Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile echipei „Regelui”, în luna iulie. În total, Farul va primi 2.640.000 de euro. FCSB a ratat titlul, dar şi-a asigurat o sumă de 2.540.000 de euro. Ocupanta locului 3, CFR Cluj, va încasa 2.350.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care acestea sunt premiile. După, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Farul se gândeşte acum la un sezon european cât mai lung. Farul ia startul în primul tur al preliminariilor Champions League. Dacă va reuşi să ajungă până în play-off, îşi va asigura un cec de 10 milioane de euro. O calificare în grupe îi poate aduce în conturi 20 de milioane de euro!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și