Închide meniul

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial, după mai mult de un an. Ce partidă va arbitra

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2023, 12:59

Reclamă
Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial, după mai mult de un an. Ce partidă va arbitra

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial

Ovidiu Haţegan, în timpul unui meci / Hepta

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial. Arbitrul de 42 de ani a fost delegat de CCA la partida dintre Unirea Ungheni şi Corvinul Hunedoara, manşa tur a barajului de promovare din Liga 2. Partida va avea loc pe 3 iunie, de la ora 18:00, anunţă frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haţegan revine la centru după mai bine de un an. În martie 2022, arbitrul român a suferit un infarct miocardic la finalul unui antrenament. Din fericire, intervenţia chirurgicală a fost un succes, fiindu-i montat un stent.

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial

După trei luni de la nefericitul eveniment, Haţegan s-a aflat în cabina VAR la Supercupa României dintre CFR Cluj şi Sepsi, primul meci cu VAR din fotbalul românesc. De atunci, el s-a aflat în cabina VAR la mai multe meciuri importante din Superligă, dar şi la meciuri internaţionale.

Din cauza infarctului suferit în martie 2022, Ovidiu Haţegan a ratat Cupa Mondială din Qatar, el fiind pe lista iniţială a arbitrilor care urmau să facă deplasarea la turneul final. Ultimul meci oficial al lui Haţegan a fost pe 17 martie 2022, în Europa League, la partida dintre Olympique Lyon şi FC Porto.

Haţegan: „Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc”

Ovidiu Haţegan a mai arbitrat la începutul acestei luni un meci caritabil organizat de Mihai Neşu. Încă de atunci, arbitrul român a declarat că nu vrea să ia o decizie pripită şi să revină brusc pe teren, aşteptând momentul potrivit pentru a se afla la centru într-un meci oficial:

Reclamă

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, declara luna trecută Ovidiu Haţegan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul Vezi toate știrile
Citește și