Închide meniul

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial, după mai mult de un an. Ce partidă va arbitra

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2023, 12:59

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial, după mai mult de un an. Ce partidă va arbitra

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial

Ovidiu Haţegan, în timpul unui meci / Hepta

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial. Arbitrul de 42 de ani a fost delegat de CCA la partida dintre Unirea Ungheni şi Corvinul Hunedoara, manşa tur a barajului de promovare din Liga 2. Partida va avea loc pe 3 iunie, de la ora 18:00, anunţă frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haţegan revine la centru după mai bine de un an. În martie 2022, arbitrul român a suferit un infarct miocardic la finalul unui antrenament. Din fericire, intervenţia chirurgicală a fost un succes, fiindu-i montat un stent.

Ovidiu Haţegan revine pe teren într-un meci oficial

După trei luni de la nefericitul eveniment, Haţegan s-a aflat în cabina VAR la Supercupa României dintre CFR Cluj şi Sepsi, primul meci cu VAR din fotbalul românesc. De atunci, el s-a aflat în cabina VAR la mai multe meciuri importante din Superligă, dar şi la meciuri internaţionale.

Din cauza infarctului suferit în martie 2022, Ovidiu Haţegan a ratat Cupa Mondială din Qatar, el fiind pe lista iniţială a arbitrilor care urmau să facă deplasarea la turneul final. Ultimul meci oficial al lui Haţegan a fost pe 17 martie 2022, în Europa League, la partida dintre Olympique Lyon şi FC Porto.

Haţegan: „Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc”

Ovidiu Haţegan a mai arbitrat la începutul acestei luni un meci caritabil organizat de Mihai Neşu. Încă de atunci, arbitrul român a declarat că nu vrea să ia o decizie pripită şi să revină brusc pe teren, aşteptând momentul potrivit pentru a se afla la centru într-un meci oficial:

Reclamă

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, declara luna trecută Ovidiu Haţegan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și